Advocaat Den Hoorn Texel

Behoefte aan een top advocaat uit Den Hoorn Texel die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Den Hoorn Texel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Den Hoorn Texel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Den Hoorn Texel gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Den Hoorn Texel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Hoorn Texel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit De Koog, De Waal en Oudeschild bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Hoorn Texel

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Den Hoorn Texel? Het zoeken van de beste advocaat in Den Hoorn Texel is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Den Hoorn Texel te zoeken in het grote aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Den Hoorn Texel die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Hoorn Texel
 • Ontslag aanvechten in Den Hoorn Texel
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Hoorn Texel
 • Arbeidsrecht advocaat Den Hoorn Texel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Hoorn Texel
 • Strafrecht advocaat Den Hoorn Texel
 • Letselschade advocaat Den Hoorn Texel
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Hoorn Texel
 • Civielrecht advocaat Den Hoorn Texel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Hoorn Texel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Hoorn Texel

Een advocatenkantoor in Den Hoorn Texel heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Den Hoorn Texel inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Den Hoorn Texel is dat je doorgaans een persoon in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Den Hoorn Texel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Den Hoorn Texel

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Den Hoorn Texel, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Den Hoorn Texel zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Den Hoorn Texel. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Den Hoorn Texel hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Hoorn Texel

Een jurist in Den Hoorn Texel mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Den Hoorn Texel niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Den Hoorn Texel uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Hoorn Texel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Hoorn Texel.

Letselschade advocaat Den Hoorn Texel

Een letselschade advocaat in Den Hoorn Texel kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Den Hoorn Texel assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan louter het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Den Hoorn Texel is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Den Hoorn Texel vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Hoorn Texel.

Letselschade advocaat Den Hoorn Texel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Hoorn Texel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Den Hoorn Texel

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Den Hoorn Texel in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Den Hoorn Texel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Den Hoorn Texel te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Hoorn Texel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Hoorn Texel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Hoorn Texel

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Den Hoorn Texel zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Den Hoorn Texel te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Den Hoorn Texel is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Den Hoorn Texel aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Hoorn Texel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Hoorn Texel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Hoorn Texel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Hoorn Texel

Betrouwbare advocaat gevonden

31 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Marieke Bos

Echt een deskundige

25 mei 2024

Dankzij mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Antonius Smeets

Professionele en bedreven

12 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Tamara de Graaf

Had dit veel eerder moeten doen

11 mei 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Hanneke Driessen

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

3 mei 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Margaretha Meijer

Echtscheiding goed begeleid

22 april 2024

Complexe regeling kritisch afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Marc van de Pol

Scheiding uitstekend geregeld

20 april 2024

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Karin Evers

Top verlopen

8 april 2024

Direct de juiste persoon ontdekt, fijn!

- Esther de Bruin

Ontslag op staande voet voorkomen

2 april 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Manon Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Hoorn Texel

Advocatenkantoor Prins & Koster

Middenweg 168-A
1782 BL Den Helder
Nederland

0223 620 000
http://www.prinsenkosteradvocaten.nl/

Van der Heiden Advocaten

Krugerstraat 140
1782 ES Den Helder
Nederland

0223 616 509
http://www.vanderheidenadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Neervoort

Nieuwe Kerkplein 1
1781 BB Den Helder
Nederland

0223 694 214
http://www.advocatenkantoorneervoort.nl/