Advocaat Deurne

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Deurne die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Deurne verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Deurne – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Deurne gezocht?

Een advocaat in Deurne vinden

Advocaat Deurne
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deurne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Milheeze, De Rips en Bakel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Deurne

Indien je een advocaat in Deurne zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Meestal gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Deurne als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Deurne een project die belangrijk is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Deurne en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Deurne een belangrijke taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je flink in je speurtocht naar een passende advocaat in Deurne. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Deurne
 • Ontslag aanvechten in Deurne
 • Personen- en Familierecht advocaat Deurne
 • Arbeidsrecht advocaat Deurne
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Deurne
 • Strafrecht advocaat Deurne
 • Letselschade advocaat Deurne
 • Ondernemingsrecht advocaat Deurne
 • Civielrecht advocaat Deurne
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Deurne

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Deurne

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Deurne een verstandig besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Deurne kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Deurne. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Deurne is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Deurne

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Deurne

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Deurne die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Deurne.

Toch is het verstandig om verscheidene advocaten in Deurne te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Deurne je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je zeer makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Deurne, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Deurne

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Deurne. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Deurne. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Deurne niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Deurne kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Deurne verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Deurne?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Deurne.

Letselschade advocaat Deurne

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Deurne je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Deurne helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Deurne is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Deurne vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Deurne.

Letselschade advocaat Deurne zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Deurne zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Deurne

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Deurne in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Deurne heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daardoor is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Deurne.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Deurne.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Deurne en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Deurne

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Deurne. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Deurne hebben bij dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Deurne? Een geschikte kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Deurne echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Deurne in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Deurne in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Deurne

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Deurne

Echt een expert

24 juli 2024

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was indrukwekkend, door mijn advocaat!

- Raymond Willemsen

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

15 juli 2024

Erg deugdelijk en correct advies gekregen via de advocaat.

- Femke van Dam

Royale vergoeding gekregen

12 juli 2024

- Robertus Smits

Een prof die weet waar die het over heeft

5 juli 2024

Razendsnel de geschikte man ontdekt. Dankjewel!

- Wouter Maas

Geding tot een goed einde

29 juni 2024

Vakkundige support gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Tessa van de Veen

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

18 juni 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Matthijs Koster

Echtscheiding goed begeleid

11 juni 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Melanie de Graaf

Rechtvaardigheid!

3 juni 2024

Dankzij mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Robin Jonker

Vertrouwelijke advocaat getroffen

31 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Sylvia Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Deurne

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/