Advocaat Deventer

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Deventer die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Deventer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Deventer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Deventer gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Deventer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deventer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Welsum, Olst en Wesepe bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Deventer

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Deventer? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Deventer te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Deventer. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Deventer die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Deventer
 • Ontslag aanvechten in Deventer
 • Personen- en Familierecht advocaat Deventer
 • Arbeidsrecht advocaat Deventer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Deventer
 • Strafrecht advocaat Deventer
 • Letselschade advocaat Deventer
 • Ondernemingsrecht advocaat Deventer
 • Civielrecht advocaat Deventer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Deventer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Deventer

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Deventer een goed besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Deventer kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Deventer. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Deventer is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Deventer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Deventer

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Deventer te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Deventer staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Deventer te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Deventer je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker wanneer de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Deventer, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Deventer

Een jurist in Deventer is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Deventer verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Deventer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Deventer.

Letselschade advocaat Deventer

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Deventer je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Deventer helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Deventer is dat hij de hele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een snel herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Deventer vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Deventer.

Letselschade advocaat Deventer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Deventer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Deventer

Indien je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Deventer in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Deventer terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Deventer.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Deventer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Deventer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Deventer

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Deventer zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Deventer te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Deventer is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Deventer veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Deventer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Deventer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Deventer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Deventer

Meest deskundige jurist van Nederland

16 juni 2024

Klikte meteen fijn en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Petrus Meijer

Eind goed, al goed

9 juni 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Antonius van der Meulen

Eenvoudig goed

7 juni 2024

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Nicole Schouten

Kennis van regelgeving

30 mei 2024

Zoals vermoed, heel erg vakkundig.

- Marc Bos

Scheiding goed geregeld

23 mei 2024

Complexe schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Renate de Lange

Inhoudelijk en bekwaam.

14 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Ruben Bakker

De advocaat was zeer bereikbaar

9 mei 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Astrid van Dongen

Convenant opgemaakt

30 april 2024

Convenant was zo afgehandeld. Top!

- Barbara Bos

Geweldenaar in zijn discipline

22 april 2024

Dankzij mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Richard Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Deventer

Professionals Deventer

Brink 66
7411 BW Deventer
Nederland

0800-12128
https://professionals-deventer.nl/advocaat

Kiers Advocaten & Mediators

Pikeursbaan 4
7411 GV Deventer
Nederland

0570 612 535
http://www.kiersadvocaten.nl/advocaten

SchoeBroek advocaten & mediators

Pikeursbaan 14
7411 GV Deventer
Nederland

0570 633 399
http://www.schoebroek.nl/