Advocaat Dongen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Dongen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Dongen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Dongen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Dongen gezocht?

Een advocaat uit Dongen vinden

Advocaat Dongen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dongen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit De Moer, Waspik en Kaatsheuvel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dongen

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Dongen? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Dongen te vinden voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Dongen. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Dongen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dongen
 • Ontslag aanvechten in Dongen
 • Personen- en Familierecht advocaat Dongen
 • Arbeidsrecht advocaat Dongen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dongen
 • Strafrecht advocaat Dongen
 • Letselschade advocaat Dongen
 • Ondernemingsrecht advocaat Dongen
 • Civielrecht advocaat Dongen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dongen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dongen

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Dongen een verstandig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Dongen kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Dongen. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook natuurlijk een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Dongen is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Dongen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Dongen

Om de geschikte persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Dongen. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Dongen. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Als je een aanvaring allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Dongen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Dongen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dongen

Een jurist in Dongen mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Dongen niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Dongen, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dongen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dongen.

Letselschade advocaat Dongen

Een letselschade advocaat in Dongen kan je assisteren om een passende claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Dongen je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Dongen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Dongen vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dongen.

Letselschade advocaat Dongen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dongen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Dongen

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Het is uiteraard een goed plan om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Dongen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. Professionaliteit is namelijk wel enorm prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dongen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dongen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dongen

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Dongen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Dongen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Dongen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Dongen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dongen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dongen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dongen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dongen

Professionele en bedreven

22 mei 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Maria Willemsen

Snel en juiste raadsman gevonden

13 mei 2024

Ondanks de spoed kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Patricia Jonker

Royale schadevergoeding gekregen

7 mei 2024

- Adriaan van Leeuwen

Allerbeste raadsman van Holland

2 mei 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Jan Postma

Eind goed, al goed

24 april 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Pieter Vermeulen

Rechtvaardigheid!

18 april 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Brenda Bakker

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

12 april 2024

Dankzij mijn raadsman de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Irene van Vliet

Juridisch gewoon goed

1 april 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Roy Schipper

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

29 maart 2024

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Bianca Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dongen

Advocatenkantoor Daniëls B.V.

Stationsstraat 15
5121 EB Rijen
Nederland

0161 224 457
http://www.advocatenkantoordaniels.nl/

t Regtshuis Advocatuur, scheiding en mediation

Hoofdstraat 8
5121 JE Rijen
Nederland

0161 226 678
http://www.regtshuis.nl/

Heijkant Advocaten B.V.

Gasthuisstraat 19
5104 HP Dongen
Nederland

0162 321 863
http://www.heijkantadvocaten.nl/