Advocaat Eindhoven

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Eindhoven die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Eindhoven verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Eindhoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Eindhoven gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Eindhoven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eindhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Breugel, Son en Geldrop bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eindhoven

Wanneer je een advocaat in Eindhoven zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Veelal gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Eindhoven als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Eindhoven een project die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Eindhoven en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Daarnaast is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Eindhoven een belangrijke taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je enorm in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Eindhoven. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eindhoven
 • Ontslag aanvechten in Eindhoven
 • Personen- en Familierecht advocaat Eindhoven
 • Arbeidsrecht advocaat Eindhoven
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eindhoven
 • Strafrecht advocaat Eindhoven
 • Letselschade advocaat Eindhoven
 • Ondernemingsrecht advocaat Eindhoven
 • Civielrecht advocaat Eindhoven
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eindhoven

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eindhoven

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Eindhoven een slim besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal prima van pas. Denk hier aan een narigheden met het loon of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Eindhoven kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Eindhoven. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of mensen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Eindhoven is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Eindhoven

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Eindhoven

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Eindhoven te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Eindhoven.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Eindhoven te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Eindhoven je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een behoorlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Eindhoven, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eindhoven

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Eindhoven. Je kunt een jurist in Eindhoven namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Eindhoven een optie.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Eindhoven de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eindhoven?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eindhoven.

Letselschade advocaat Eindhoven

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Eindhoven voor je te laten starten, maar dat kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Eindhoven te vinden. Het moet toch wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Eindhoven om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eindhoven.

Letselschade advocaat Eindhoven zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eindhoven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Eindhoven

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Eindhoven in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Eindhoven terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Eindhoven te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eindhoven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eindhoven en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eindhoven

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Eindhoven. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Eindhoven hebben tijdens dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Eindhoven? Een juiste gegadigde opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Eindhoven echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eindhoven in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eindhoven in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eindhoven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eindhoven

Oprecht een autoriteit

26 april 2024

Door mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letsel.

- Alexander Evers

Vlug een vakkundige professional

18 april 2024

Na de offertes razendsnel de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Daniëlle de Groot

Juridische assistentie was plezierig

8 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Barry Verhoeven

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

2 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Tamara de Bruijn

Goed geregeld.

27 maart 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Claudia Sanders

De raadsman was erg bereikbaar

22 maart 2024

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Petronella Koster

Voelt vertrouwd

15 maart 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Top!

- Gerrit de Jong

Tijd voor actie

6 maart 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Aanrader

- Eveline van de Ven

Rechtzaak gewonnen!

1 maart 2024

Dankzij mijn geweldige jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Maarten Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eindhoven

Professionals Eindhoven

Bogert 1
5612 LX Eindhoven
Nederland

0800-12128
https://professionalseindhoven.nl/advocaat

Heron Legal B.V.

Poirterslaan 26
5611 LB Eindhoven
Nederland

085 303 1800
http://www.heronlegal.com/

Letsel Lawyers

Kleine Berg 11a
5611 JS Eindhoven
Nederland

040 240 5900
http://www.letsel-lawyers.nl/