Advocaat Geldrop

Wil jij een betaalbare advocaat in Geldrop die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Geldrop verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Geldrop – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Geldrop gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Geldrop
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geldrop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sterksel, Mierlo en Aarle Rixtel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Geldrop

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Geldrop? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Geldrop is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de beste advocaat in Geldrop te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Geldrop. Door deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Geldrop die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Geldrop
 • Ontslag aanvechten in Geldrop
 • Personen- en Familierecht advocaat Geldrop
 • Arbeidsrecht advocaat Geldrop
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Geldrop
 • Strafrecht advocaat Geldrop
 • Letselschade advocaat Geldrop
 • Ondernemingsrecht advocaat Geldrop
 • Civielrecht advocaat Geldrop
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Geldrop

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Geldrop

Een plaatselijk advocatenkantoor in Geldrop kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Geldrop inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewenst, maar vooral indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Geldrop heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Geldrop

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Geldrop

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Geldrop, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Geldrop zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Geldrop. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Geldrop jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Geldrop

Een jurist in Geldrop is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Geldrop niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Geldrop verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet doen. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Geldrop?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Geldrop.

Letselschade advocaat Geldrop

Soms denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Geldrop voor je te laten starten, echter dit kan tevens voor problemen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Geldrop te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Geldrop die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Geldrop.

Letselschade advocaat Geldrop zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Geldrop zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Geldrop

Als je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Geldrop in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Geldrop terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Geldrop te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Geldrop.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Geldrop en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Geldrop

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Geldrop. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Geldrop hebben bij dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Geldrop? Een goede gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Geldrop echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Geldrop in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Geldrop in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Geldrop

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Geldrop

Voelt goed

5 september 2023

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Fijn!

- Michel Koster

Rechtelijk gewoon goed

28 augustus 2023

De offertes snel na aanvraag binnen en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Marije van Vliet

Had dit veel eerder moeten doen

27 augustus 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Anita Hermans

Betrouwbare advocaat gevonden

16 augustus 2023

Erg degelijk en passend advies gekregen van de advocaat.

- Bianca Smit

Rechtszaak tot een prima einde

11 augustus 2023

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Erwin Koster

Heb dankzij mijn jurist een uiterst beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daarom veel lager.

28 juli 2023

- Iris Post

Echtscheidingsconvenant verzorgd

20 juli 2023

Binnen een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Sylvia Blom

Simpelweg uitstekend

15 juli 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo competent zou zijn.

- Nathalie Bakker

Uiteindelijk gerechtigheid

3 juli 2023

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Jessica Wolters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Geldrop

Heron Legal B.V.

Poirterslaan 26
5611 LB Eindhoven
Nederland

085 303 1800
http://www.heronlegal.com/

Letsel Lawyers

Kleine Berg 11a
5611 JS Eindhoven
Nederland

040 240 5900
http://www.letsel-lawyers.nl/

Brokking Advocatuur & Mediation

Leenderweg 36
5554 CL Valkenswaard
Nederland

040 207 0129
https://www.brokkingadvocatuur.nl/