Advocaat Enschede

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Enschede?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Enschede verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Enschede – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Enschede gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Enschede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enschede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Geesteren, Reutum en Haarle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Enschede

Wanneer je een advocaat in Enschede zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Veelal gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Enschede als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Enschede een project die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Enschede is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Hiernaast huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Derhalve is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Enschede een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je speurtocht naar een handige advocaat in Enschede. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Enschede
 • Ontslag aanvechten in Enschede
 • Personen- en Familierecht advocaat Enschede
 • Arbeidsrecht advocaat Enschede
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Enschede
 • Strafrecht advocaat Enschede
 • Letselschade advocaat Enschede
 • Ondernemingsrecht advocaat Enschede
 • Civielrecht advocaat Enschede
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Enschede

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Enschede

Een plaatselijk advocatenkantoor in Enschede kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Enschede inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal wenselijk, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Enschede is dat je altijd een persoon in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Enschede

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Enschede

Om de juiste personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Enschede. Advocaten in Enschede zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Enschede. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Enschede overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Enschede

Een jurist in Enschede mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Enschede niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Enschede, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Het is dus raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Enschede?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Enschede.

Letselschade advocaat Enschede

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Enschede wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Enschede te treffen. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Enschede die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Enschede.

Letselschade advocaat Enschede zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Enschede zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Enschede

Indien je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Enschede in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Enschede heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Enschede.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Enschede.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Enschede en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Enschede

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Enschede. Scheiden is uiteraard over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Enschede wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Enschede? Een geschikte gegadigde treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Enschede echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Enschede in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Enschede in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Enschede

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Enschede

Allerbeste advocaat van het land

18 juni 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Patricia van de Ven

Convenant opgemaakt

12 juni 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Grandioos!

- Marianne Kuiper

Echtscheiding tot fijn eindpunt gebracht

6 juni 2024

Door mijn jurist geen problemen gekregen gedurende de scheiding van mijn levenspartner.

- Femke Willems

Advocaat met kennis

27 mei 2024

Onmiskenbaar vakkundige jurist getroffen. Het hielp zeer veel.

- Hanneke van der Meulen

Vlug een vakkundige professional

20 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Annemieke Evers

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is hierdoor veel lager.

12 mei 2024

- Jessica van Beek

Rechtszaak tot een goed einde

7 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Manon Hermans

Top advies gekregen!

1 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Matthijs Mol

Had dit veel sneller moeten doen

21 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige raadsman heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke advocaat ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Jan Blom

Uitgelichte advocatenkantoren uit Enschede

Professionals Enschede

Rigtersbleek-Aalten 4
7521 RB Enschede
Nederland

0800-12128
https://professionalsenschede.nl/advocaat

Camps Advocatuur

Hengelosestraat 559
7521 AG Enschede
Nederland

053 431 3772
http://www.letseladvocaat.nl/

Kaya Lawyers

Lasondersingel 96
7514 BV Enschede
Nederland

053 484 7410
http://kaya-advocatenkantoor.nl/