Advocaat Geldermalsen

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Geldermalsen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Geldermalsen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Geldermalsen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Geldermalsen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Geldermalsen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geldermalsen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Meteren, Tricht en Buurmalsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Geldermalsen

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Geldermalsen? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Geldermalsen te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Geldermalsen te zoeken in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Geldermalsen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Geldermalsen
 • Ontslag aanvechten in Geldermalsen
 • Personen- en Familierecht advocaat Geldermalsen
 • Arbeidsrecht advocaat Geldermalsen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Geldermalsen
 • Strafrecht advocaat Geldermalsen
 • Letselschade advocaat Geldermalsen
 • Ondernemingsrecht advocaat Geldermalsen
 • Civielrecht advocaat Geldermalsen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Geldermalsen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Geldermalsen

Een advocatenkantoor in Geldermalsen heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Geldermalsen inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Geldermalsen is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Geldermalsen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Geldermalsen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Geldermalsen die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Geldermalsen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het verstandig om diverse advocaten in Geldermalsen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Geldermalsen je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Geldermalsen, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Geldermalsen

Een jurist in Geldermalsen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Geldermalsen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Geldermalsen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Geldermalsen.

Letselschade advocaat Geldermalsen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Geldermalsen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Geldermalsen te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Geldermalsen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Geldermalsen.

Letselschade advocaat Geldermalsen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Geldermalsen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Geldermalsen

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Geldermalsen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Geldermalsen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Geldermalsen te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Geldermalsen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Geldermalsen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Geldermalsen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Geldermalsen hebben gedurende dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen? Een geschikte kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen echt volstrekt eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Geldermalsen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Geldermalsen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Geldermalsen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Geldermalsen

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

25 april 2024

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Marije Hendriks

Gewoon goed

18 april 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Alexander Driessen

Gehele zaak vakkundig begeleid

12 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Frank van Dongen

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

2 april 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Jacobus de Jonge

Simpelweg goed

28 maart 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gewenst.

- Kevin Brouwer

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is daarom een stuk lager.

17 maart 2024

- Miranda Groen

Oprecht een specialist

11 maart 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de kostenvergoeding was vorstelijk, door mijn advocaat!

- Caroline van der Horst

Vliegensvlug een vakkundige prof

9 maart 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die exact wist wat mijn zaak nodig had.

- Sebastiaan van Veen

Kennis van zaken

2 maart 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Paul Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Geldermalsen

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/

Giebels Advocaten

Raadhuisplein 9-A
5258 BJ Berlicum
Nederland

073 503 4543
http://www.giebels-advocaten.nl/

Van der Kruijs Advocaten

Evertsenstraat 3
5224 HN 's-Hertogenbosch
Nederland

073 627 0760
http://www.vanderkruijsadvocaten.nl/