Advocaat Meteren

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Meteren die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Meteren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Meteren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Meteren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Meteren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Geldermalsen, Tricht en Buurmalsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meteren

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Meteren? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Meteren te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Meteren te zoeken in het flinke aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Meteren. Door deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Meteren die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meteren
 • Ontslag aanvechten in Meteren
 • Personen- en Familierecht advocaat Meteren
 • Arbeidsrecht advocaat Meteren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meteren
 • Strafrecht advocaat Meteren
 • Letselschade advocaat Meteren
 • Ondernemingsrecht advocaat Meteren
 • Civielrecht advocaat Meteren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meteren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meteren

Een regionaal advocatenkantoor in Meteren kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Meteren inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewild, maar vooral indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Meteren heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Meteren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Meteren

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Meteren, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Meteren. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Wanneer je een conflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Meteren. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Meteren jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meteren

Een jurist in Meteren is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Meteren, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meteren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meteren.

Letselschade advocaat Meteren

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Meteren voor je te laten starten, echter dit kan wel eens voor problemen zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Meteren te traceren. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Meteren die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meteren.

Letselschade advocaat Meteren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Meteren

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is uiteraard een goed idee om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Meteren krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Meteren die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van geschikt advies op maat.

Naderhand hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meteren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meteren

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Meteren. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Meteren wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Meteren? Een geschikte kandidaat vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Meteren echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meteren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meteren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meteren

Snel en juiste raadsman gevonden

23 juni 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Kim Hofman

Top advocaat gevonden

19 juni 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Ilona Dijkstra

Heel erg vakkundig

13 juni 2024

Een echte prof ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Erwin van Vliet

Snel een passende advocaat geregeld.

6 juni 2024

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Top!

- Barry Kuipers

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

29 mei 2024

Snel de passende man gevonden. Bedankt!

- Suzanne van de Pol

Meest vakkundige raadsman van het land

23 mei 2024

Klikte meteen goed en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Gerardus van de Berg

Eenvoudig goed

16 mei 2024

Begrijpelijk en vlot. Bedankt!

- Chantal Vos

Afhandeling was geweldig

10 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Willem de Ruiter

Top advocaat gevonden

3 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Edwin Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meteren

LXA The Law Firm N.V.

Pettelaarpark 101
5216 PR 's-Hertogenbosch
Nederland

073 700 3600
http://www.lxa.nl/

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/

Giebels Advocaten

Raadhuisplein 9-A
5258 BJ Berlicum
Nederland

073 503 4543
http://www.giebels-advocaten.nl/