Advocaat Haaksbergen

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Haaksbergen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Haaksbergen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Haaksbergen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Haaksbergen gezocht?

Een advocaat in Haaksbergen vinden

Advocaat Haaksbergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haaksbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bornerbroek, Zenderen en Hertme bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haaksbergen

Indien je een advocaat in Haaksbergen zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Haaksbergen een vervelende. Toch wil je een verstandige advocaat in Haaksbergen vinden. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Haaksbergen en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Ook is een jurist dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het kiezen van een goede advocaat in Haaksbergen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je fors in je expeditie naar een goede advocaat in Haaksbergen. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haaksbergen
 • Ontslag aanvechten in Haaksbergen
 • Personen- en Familierecht advocaat Haaksbergen
 • Arbeidsrecht advocaat Haaksbergen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haaksbergen
 • Strafrecht advocaat Haaksbergen
 • Letselschade advocaat Haaksbergen
 • Ondernemingsrecht advocaat Haaksbergen
 • Civielrecht advocaat Haaksbergen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haaksbergen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haaksbergen

Een regionaal advocatenkantoor in Haaksbergen kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Haaksbergen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Haaksbergen is dat je natuurlijk een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Haaksbergen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Haaksbergen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Haaksbergen die je verder kunnen begeleiden, los van je moeilijkheid. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Haaksbergen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het handig om verscheidene advocaten in Haaksbergen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Haaksbergen je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Haaksbergen, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haaksbergen

Een jurist in Haaksbergen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Haaksbergen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is mogelijk van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haaksbergen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haaksbergen.

Letselschade advocaat Haaksbergen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Haaksbergen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Haaksbergen te treffen. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Haaksbergen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haaksbergen.

Letselschade advocaat Haaksbergen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haaksbergen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Haaksbergen

Als je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Haaksbergen in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Haaksbergen heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Haaksbergen.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haaksbergen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haaksbergen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haaksbergen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Haaksbergen. Scheiden is uiteraard over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Haaksbergen wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Haaksbergen? Een goede gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Haaksbergen echt volstrekt eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haaksbergen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haaksbergen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haaksbergen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haaksbergen

Geen nummer, menselijke behandeling

21 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Joyce Bosman

Begeleiding was geweldig

12 juni 2024

De begeleiding gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Matthijs Dijkstra

Verstand van regelgeving

6 juni 2024

Zoals vermoed, erg professioneel.

- Barbara Meijer

Vertrouwde partij

1 juni 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Fantastisch!

- Dennis Vos

Juridische steun was fijn

23 mei 2024

Geholpen door een prof die geweldig met me meeleeft, enorm prettig.

- Eva Post

Had dit veel sneller moeten doen

15 mei 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Tessa Groen

Onverwachts een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

11 mei 2024

- Marco van Wijk

Afhandeling was prima

4 mei 2024

De afwikkeling tijdens de procedure was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Thomas de Vries

Oprecht fijn

25 april 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gewenst.

- Cornelia Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haaksbergen

Advocoeur Morsink

Boekelose Stoomblekerij 41
7548 ED Enschede
Nederland

053 820 0380
http://www.advocoeur-morsink.nl/

Advocatenkantoor De Widt

Capitool 42
7521 PL Enschede
Nederland

053 430 0155
http://www.advocatenkantoordewidt.nl/

Rupert advocatuur

Hassinkborgh 2
7483 CT Haaksbergen
Nederland

053 572 5400
https://www.gr-advocaten.nl/