Advocaat Hertme

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Hertme?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Hertme verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hertme – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hertme gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Hertme
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hertme, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Geesteren, Reutum en Haarle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hertme

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Hertme zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Veelal gaan advocaten samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Hertme als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Hertme een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Hertme is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Tevens huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daarom is het kiezen van een handige advocaat in Hertme een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je expeditie naar een goede advocaat in Hertme. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hertme
 • Ontslag aanvechten in Hertme
 • Personen- en Familierecht advocaat Hertme
 • Arbeidsrecht advocaat Hertme
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hertme
 • Strafrecht advocaat Hertme
 • Letselschade advocaat Hertme
 • Ondernemingsrecht advocaat Hertme
 • Civielrecht advocaat Hertme
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hertme

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hertme

Een regionaal advocatenkantoor in Hertme kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Hertme inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Hertme is dat je over het algemeen een persoon in de omgeving hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Hertme

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hertme

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Hertme die je verder kunnen assisteren, los van je probleem. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Hertme.

Toch is het verstandig om allemaal advocaten in Hertme te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Hertme je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Hertme, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hertme

Een jurist in Hertme mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Hertme niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Hertme, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hertme?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hertme.

Letselschade advocaat Hertme

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hertme voor je te laten beginnen, maar dat kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Hertme te traceren. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Hertme die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hertme.

Letselschade advocaat Hertme zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hertme zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hertme

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Hertme in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Hertme heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hertme.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hertme.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hertme en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hertme

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hertme zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Hertme te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hertme is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Hertme flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hertme in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hertme in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hertme

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hertme

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

19 februari 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Linda de Bruin

Echtscheiding goed begeleid

16 februari 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Jacobus Jonker

Persoonlijk bijgestaan

5 februari 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Marc Kramer

Juridisch gewoon goed

23 januari 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Christian Vermeulen

Convenant verzorgd

17 januari 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd de convenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Vanessa van Wijk

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

11 januari 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Ruud Bosman

Goed afgehandeld.

1 januari 2024

Helder en vlot. Dank!

- Ingrid Jansen

Zoals verwacht

26 december 2023

Prima aanbod ontvangen.

- Deborah Kuiper

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

23 december 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Albert van de Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hertme

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/

Van der Linden & Hofstede Advocaten B.V.

Ootmarsumsestraat 104
7602 JP Almelo
Nederland

0546 861 000
https://advocaten.site/van-der-linden-hofstede-advocaten-bv/081393090000

van der Hel Advocaten

Ootmarsumsestraat 85
7602 JS Almelo
Nederland

0546 488 540
http://www.vanderheladvocaten.nl/