Advocaat Haarlem

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Haarlem die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Haarlem verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Haarlem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Haarlem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Haarlem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haarlem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vijfhuizen, Heemstede en Aerdenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haarlem

Als je een advocaat in Haarlem zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Veelal gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Haarlem als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Haarlem een project die van belang is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Haarlem is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Haarlem een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Haarlem je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haarlem
 • Ontslag aanvechten in Haarlem
 • Personen- en Familierecht advocaat Haarlem
 • Arbeidsrecht advocaat Haarlem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haarlem
 • Strafrecht advocaat Haarlem
 • Letselschade advocaat Haarlem
 • Ondernemingsrecht advocaat Haarlem
 • Civielrecht advocaat Haarlem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haarlem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haarlem

Een regionaal advocatenkantoor in Haarlem kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Haarlem inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Haarlem is dat je natuurlijk een persoon in de omgeving hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Haarlem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Haarlem

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Haarlem, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Haarlem. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Haarlem. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Haarlem voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haarlem

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Haarlem. Je kunt een jurist in Haarlem immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Haarlem niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Haarlem kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Haarlem uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haarlem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haarlem.

Letselschade advocaat Haarlem

Een letselschade advocaat in Haarlem kan je helpen om een treffende schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Haarlem assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is dus een veel uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Haarlem is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Haarlem vindt je vrijblijvend, gunstig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haarlem.

Letselschade advocaat Haarlem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haarlem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Haarlem

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Haarlem krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Deskundigheid is immers wel erg fijn voor bij juridische affaires.

Naderhand is een adviesgesprek vaak de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haarlem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haarlem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haarlem

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Haarlem. Scheiden is simpelweg over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Haarlem wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Haarlem? Een juiste kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Haarlem echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haarlem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haarlem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haarlem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haarlem

Door raad en daad bijgestaan

20 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Vlot geregeld

- Marleen Postma

Scheiding uitstekend geregeld

13 mei 2024

Complexe schikking goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Martinus Evers

Oprecht een vakkundige

8 mei 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de vergoeding was flink, door mijn jurist!

- Paulus Brouwer

Heb door mijn jurist een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

3 mei 2024

- Linda van Dijk

Kennis van wetgeving

26 april 2024

Zoals vermoed, heel erg vakkundig.

- Chantal Visser

Deskundige jurist

16 april 2024

Gauw de geschikte man ontdekt. Dankjewel!

- Willem van de Velde

Uit elkaar gaan ging fatsoenlijk

11 april 2024

Echt ontzorgd door mijn jurist tijdens scheiding.

- Daniëlle van Doorn

Zijn prima bijgestaan in de procedure

6 april 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Linda Mol

Vakkundig en ervaren

28 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Daniël de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haarlem

Professionals Haarlem

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem
Nederland

0800-12128
https://professionalshaarlem.nl/advocaat

Wingen Advocatuur

Camplaan 20A
2103 GW Heemstede
Nederland

023 528 9662
http://www.wingenadvocatuur.nl/

Hiddes Advocatuur

Blekersvaartweg 3
2101 CA Heemstede
Nederland

023 576 7851
http://www.hiddesadvocatuur.nl/