Advocaat Heerlen

Behoefte aan een professionele advocaat in Heerlen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Heerlen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Heerlen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Heerlen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Heerlen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerlen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bingelrade, Kerkrade en Eijgelshoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Heerlen

Wanneer je een advocaat in Heerlen zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Vaak gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Heerlen als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Heerlen vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Heerlen en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Bovendien huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daarom is het zoeken van een geschikte advocaat in Heerlen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Heerlen je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Heerlen
 • Ontslag aanvechten in Heerlen
 • Personen- en Familierecht advocaat Heerlen
 • Arbeidsrecht advocaat Heerlen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Heerlen
 • Strafrecht advocaat Heerlen
 • Letselschade advocaat Heerlen
 • Ondernemingsrecht advocaat Heerlen
 • Civielrecht advocaat Heerlen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Heerlen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Heerlen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Heerlen kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Heerlen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Heerlen is dat je over het algemeen een individu in de buurt hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Heerlen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Heerlen

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Heerlen te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Heerlen.

Ook is het handig om verscheidene advocaten in Heerlen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Heerlen je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker wanneer de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je enorm eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Heerlen, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Heerlen

Een jurist in Heerlen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Heerlen niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Heerlen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Heerlen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Heerlen.

Letselschade advocaat Heerlen

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Heerlen voor je te laten beginnen, maar dit kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Heerlen te traceren. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Heerlen die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Heerlen.

Letselschade advocaat Heerlen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Heerlen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Heerlen

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Heerlen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Heerlen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Heerlen te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Heerlen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Heerlen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Heerlen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Heerlen. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Heerlen hebben tijdens dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Heerlen? Een juiste gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Heerlen echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Heerlen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Heerlen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Heerlen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Heerlen

Juridische raad

29 juni 2024

Onmiskenbaar kundige jurist gevonden. Dit hielp gigantisch.

- Robertus van Loon

Afhandeling was persoonlijk

17 juni 2024

Elke stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Renate van der Horst

Keurig geregeld

9 juni 2024

Vlug de passende persoon getroffen, prettig!

- Mirjam van Veen

De advocaat was erg bereikbaar

4 juni 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Patricia Kuipers

Rechtzaak gewonnen!

27 mei 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Arjan Vos

Zoals bedacht

20 mei 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Evelien de Boer

Uitblinker in zijn vakgebied

15 mei 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was fors, dankzij mijn jurist!

- Stefan Peters

Goedkoop is duurkoop

10 mei 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Niels Hofman

Razendsnel een kundige professional

30 april 2024

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Charlotte Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Heerlen

Professionals Heerlen

Burgemeester de Hesselleplein 31
6411 CH Heerlen
Nederland

0800-12128
https://professionalsheerlen.nl/advocaat

Mr. P.j.h.c. Glenz

Dorpstraat 53
6373 JC Landgraaf
Nederland

045 531 1893
http://www.glenz.nl/

Advocatenkantoor Bolton

Rennemigstraat 17
6413 BR Heerlen
Nederland

045 888 7464
http://www.advocatenkantoorbolton.nl/