Advocaat Kerkrade

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Kerkrade?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Kerkrade verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Kerkrade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Kerkrade gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Kerkrade
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kerkrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eijgelshoven, Brunssum en Heerlen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kerkrade

Als je een advocaat in Kerkrade zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Regelmatig gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Kerkrade als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Kerkrade vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Kerkrade is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Bovendien huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het kiezen van een juiste advocaat in Kerkrade een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Kerkrade je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kerkrade
 • Ontslag aanvechten in Kerkrade
 • Personen- en Familierecht advocaat Kerkrade
 • Arbeidsrecht advocaat Kerkrade
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kerkrade
 • Strafrecht advocaat Kerkrade
 • Letselschade advocaat Kerkrade
 • Ondernemingsrecht advocaat Kerkrade
 • Civielrecht advocaat Kerkrade
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kerkrade

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kerkrade

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Kerkrade een verstandig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Kerkrade kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Kerkrade. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier graag juridisch advies wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Kerkrade bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Kerkrade

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Kerkrade

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Kerkrade, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Kerkrade. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Kerkrade. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Kerkrade jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kerkrade

Een jurist in Kerkrade mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Kerkrade, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kerkrade?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kerkrade.

Letselschade advocaat Kerkrade

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Kerkrade voor je te laten beginnen, maar dat kan wel eens voor narigheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Kerkrade te treffen. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Kerkrade die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kerkrade.

Letselschade advocaat Kerkrade zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kerkrade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Kerkrade

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Kerkrade krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. En zo ben je zeker weten verzekerd van geschikt advies op maat.

Vervolgens hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kerkrade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kerkrade en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kerkrade

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kerkrade zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Kerkrade te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Kerkrade is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Kerkrade aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kerkrade in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kerkrade in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kerkrade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kerkrade

Gewoon goed

20 juni 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Petrus Smit

Zoals verwacht

11 juni 2024

Aanbieding was netjes.

- Martine van de Velde

Juridische hulp was aangenaam

4 juni 2024

Geholpen door een persoon die geweldig met me meeleeft, heel aangenaam.

- Claudia van de Pol

Het uit elkaar gaan tot fijn einde gebracht

31 mei 2024

Dankzij mijn advocaat geen moeilijkheden gekregen tijdens de scheiding van mijn man.

- Ronald de Bruijn

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

24 mei 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Guido Smit

Top raadgeving gekregen!

18 mei 2024

Duidelijk advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Stefan van de Berg

Echtscheidingsconvenant opgesteld

9 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug verzorgd. Top!

- Tim Groen

Eindelijk

2 mei 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Bram Boer

Procedure gewonnen!

23 april 2024

Dankzij mijn geweldige advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Richard de Ruiter

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kerkrade

Bisscheroux Advocaat en Mediator

Holzstraat 19
6461 HK Kerkrade
Nederland

045 404 8140
http://www.bisscheroux.nl/

Goltstein Gerlag & Ruyters Advocaten

Grupellostraat 8
6461 EV Kerkrade
Nederland

045 545 7130
http://www.westlex.nl/

Advocatenkantoor Lynen

Poststraat 34
6461 AX Kerkrade
Nederland

045 546 2700
http://www.advocatenkantoorlynen.nl/