Advocaat Helmond

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Helmond?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Helmond verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Helmond – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Helmond gezocht?

Een advocaat uit Helmond vinden

Advocaat Helmond
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Helmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bakel, Mariahout en Beek en Donk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Helmond

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Helmond? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Helmond te vinden voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de perfecte advocaat in Helmond te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Helmond. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Helmond die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Helmond
 • Ontslag aanvechten in Helmond
 • Personen- en Familierecht advocaat Helmond
 • Arbeidsrecht advocaat Helmond
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Helmond
 • Strafrecht advocaat Helmond
 • Letselschade advocaat Helmond
 • Ondernemingsrecht advocaat Helmond
 • Civielrecht advocaat Helmond
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Helmond

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Helmond

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Helmond inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Helmond kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Helmond. Dit komt overwegend door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens doorgaans een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Helmond is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Helmond

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Helmond

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Helmond te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Helmond staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Helmond te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Helmond je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een behoorlijk aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Helmond, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Helmond

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Helmond. Je kunt een jurist in Helmond immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Helmond niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Helmond kan je hierbij helpen.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Helmond uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Helmond?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Helmond.

Letselschade advocaat Helmond

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Helmond wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Helmond te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Helmond die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Helmond.

Letselschade advocaat Helmond zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Helmond zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Helmond

Als je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Helmond in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Helmond heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Helmond te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Helmond.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Helmond en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Helmond

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Helmond zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Helmond te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Helmond is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Helmond flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Helmond in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Helmond in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Helmond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Helmond

Eind goed, al goed

24 mei 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Kim Jansen

Had dit veel eerder moeten doen

17 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere jurist heb ik via advocaatkaart wel een eerlijke advocaat gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Robertus de Vos

Zoals bedacht

8 mei 2024

Offerte was passend.

- Willem van de Velden

Gewoonweg degelijk

3 mei 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo passend zou zijn.

- Antonius Evers

Top advocaat gevonden

24 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Marc Koster

Een persoon die weet waar hij het over heeft

18 april 2024

Direct de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Remco van de Pol

Echtscheidingsconvenant verzorgd

10 april 2024

Echtscheidingsconvenant was snel geregeld. Buitengewoon!

- Sabine van der Horst

Prima begeleid van start tot einde traject

2 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Mirjam Jacobs

Beste advocaat van het land

26 maart 2024

Klikte direct fijn en heb samen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Chantal van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Helmond

Professionals Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond
Nederland

0800-12128
https://professionalshelmond.nl/advocaat

Nunc Advocaten B.V.

Vlamovenweg 10
5708 JV Helmond
Nederland

0492 504 320
http://www.nuncadvocaten.nl/

Knopper en Van Stiphout

Kanaaldijk N.W. 43
5707 LB Helmond
Nederland

0492 536 666
http://knopperenvanstiphout.nl/