Advocaat Mierlo

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Mierlo?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Mierlo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Mierlo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Mierlo gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Mierlo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mierlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sterksel, Aarle Rixtel en Lieshout bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Mierlo

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Mierlo zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Mierlo een vervelende. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Mierlo een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Mierlo is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Hiernaast is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Mierlo een belangrijke taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je enorm in je expeditie naar een handige advocaat in Mierlo. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Mierlo
 • Ontslag aanvechten in Mierlo
 • Personen- en Familierecht advocaat Mierlo
 • Arbeidsrecht advocaat Mierlo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Mierlo
 • Strafrecht advocaat Mierlo
 • Letselschade advocaat Mierlo
 • Ondernemingsrecht advocaat Mierlo
 • Civielrecht advocaat Mierlo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Mierlo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Mierlo

Een advocatenkantoor in Mierlo heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Mierlo inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom wanneer het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Mierlo heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Mierlo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Mierlo

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Mierlo, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Mierlo zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Mierlo. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Mierlo grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Mierlo

Een jurist in Mierlo is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Mierlo, kijk dan eerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is dus belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Mierlo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Mierlo.

Letselschade advocaat Mierlo

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Mierlo je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Mierlo helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Mierlo is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Mierlo vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Mierlo.

Letselschade advocaat Mierlo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Mierlo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Mierlo

Als je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Mierlo in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Mierlo terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Mierlo.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Mierlo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Mierlo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Mierlo

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Mierlo zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Mierlo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Mierlo is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Mierlo flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Mierlo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Mierlo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Mierlo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Mierlo

Juridische begeleiding

31 mei 2024

Voelbaar vakkundige advocaat gevonden. Het hielp gigantisch.

- Nicole van der Meulen

Vlot en juiste advocaat gevonden

20 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Wilhelmus Molenaar

Heb door mijn raadsman een uiterst passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

17 mei 2024

- Lisette van Veen

Prima afgehandeld.

11 mei 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Daniëlle Scholten

Prettige juridische hulp

29 april 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Sandra van de Velde

Verstand van wetgeving

21 april 2024

Zoals vermoed, enorm professioneel.

- Marinus Hendriks

Eind goed, al goed

19 april 2024

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Deborah de Lange

Procedure gewonnen!

9 april 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Marije van den Bosch

Top verlopen

6 april 2024

Direct de goede persoon gevonden, prettig!

- Angela Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Mierlo

Nunc Advocaten B.V.

Vlamovenweg 10
5708 JV Helmond
Nederland

0492 504 320
http://www.nuncadvocaten.nl/

Knopper en Van Stiphout

Kanaaldijk N.W. 43
5707 LB Helmond
Nederland

0492 536 666
http://knopperenvanstiphout.nl/

Trust Advocatuur

Stapelovenweg 2
5708 JW Helmond
Nederland

040 400 2828
http://www.trustadvocatuur.nl/