Advocaat Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Hoogeveen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hoogeveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hoogeveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Hoogeveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Hoogeveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Pesse, Stuifzand en Eursinge De Wolden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hoogeveen

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Hoogeveen? Het zoeken van de beste advocaat in Hoogeveen is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Hoogeveen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hoogeveen
 • Ontslag aanvechten in Hoogeveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Hoogeveen
 • Arbeidsrecht advocaat Hoogeveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hoogeveen
 • Strafrecht advocaat Hoogeveen
 • Letselschade advocaat Hoogeveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Hoogeveen
 • Civielrecht advocaat Hoogeveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hoogeveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hoogeveen

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Hoogeveen inschakelen een juiste keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Hoogeveen kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hoogeveen. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Hoogeveen toepasbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Hoogeveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hoogeveen

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Hoogeveen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Hoogeveen. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Wanneer je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Hoogeveen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Hoogeveen jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hoogeveen

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Hoogeveen. Je kunt een jurist in Hoogeveen namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Hoogeveen niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Hoogeveen mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hoogeveen de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hoogeveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hoogeveen.

Letselschade advocaat Hoogeveen

Een letselschade advocaat in Hoogeveen kan je assisteren om een fatsoenlijke claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een andere reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Hoogeveen je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Hoogeveen is dat hij de hele procedure voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Hoogeveen vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hoogeveen.

Letselschade advocaat Hoogeveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hoogeveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hoogeveen

Als je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Hoogeveen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Hoogeveen heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hoogeveen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hoogeveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hoogeveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hoogeveen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoogeveen. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Hoogeveen hebben tijdens dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoogeveen? Een juiste gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Hoogeveen echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hoogeveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hoogeveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hoogeveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hoogeveen

Daadwerkelijk een autoriteit

19 juni 2024

Door mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Jelle Hoekstra

Precies zoals gehoopt

11 juni 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Ruben Verbeek

Voelt betrouwbaar

2 juni 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Goed!

- Joyce Prins

We zijn persoonlijk begeleid

30 mei 2024

Elke fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Astrid Boer

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

19 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Robin Boer

Altijd bereikbaar voor aanvragen

12 mei 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Karin Kuiper

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

11 mei 2024

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Roy Kok

Geding netjes begeleid

30 april 2024

Professionele hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Antonius Veenstra

Meest vakkundige raadsman van Nederland

26 april 2024

Klikte meteen goed en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Matthijs Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hoogeveen

Professionals Hoogeveen

Bultinge 2
7933 TW Pesse
Nederland

0800-12128
https://professionalshoogeveen.nl/advocaat

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/