Advocaat Pesse

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Pesse?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Pesse verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Pesse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Pesse gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Pesse
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pesse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spier, Eursinge De Wolden en Stuifzand bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Pesse

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Pesse? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Pesse te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Met deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Pesse die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Pesse
 • Ontslag aanvechten in Pesse
 • Personen- en Familierecht advocaat Pesse
 • Arbeidsrecht advocaat Pesse
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Pesse
 • Strafrecht advocaat Pesse
 • Letselschade advocaat Pesse
 • Ondernemingsrecht advocaat Pesse
 • Civielrecht advocaat Pesse
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Pesse

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Pesse

Een plaatselijk advocatenkantoor in Pesse kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Pesse helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Pesse is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Pesse

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Pesse

Om de goede persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Pesse. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Pesse. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Pesse. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Pesse jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Pesse

Een jurist in Pesse is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Pesse niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Pesse, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Pesse?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Pesse.

Letselschade advocaat Pesse

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Pesse wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Pesse te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Pesse om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Pesse.

Letselschade advocaat Pesse zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Pesse zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Pesse

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Pesse in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Pesse terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Pesse te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Pesse.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Pesse en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Pesse

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende affaire, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Pesse zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Pesse te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Pesse is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Pesse veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Pesse in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Pesse in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Pesse

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Pesse

Advocaat met kennis

31 juli 2022

Voelbaar kundige advocaat gevonden. Dit scheelde zeer veel.

- Jeffrey Koning

Zoals verwacht

21 juli 2022

Perfect aanbod ontvangen.

- Anne van Dam

Domweg goed

14 juli 2022

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Tim de Graaf

Snel de goede professional getroffen

6 juli 2022

Na de offertes razendsnel de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Annemarie Evers

Top advies gekregen!

3 juli 2022

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Jan Smit

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

23 juni 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Rob Hendriks

Top raadgeving gekregen!

16 juni 2022

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Sylvia Janssen

Geding tot een prima einde

12 juni 2022

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Suzanne Wolters

Goed verzorgd

2 juni 2022

Vlot de geschikte persoon getroffen, aangenaam!

- Marleen Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Pesse

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/