Advocaat IJsselstein

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in IJsselstein?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat IJsselstein verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit IJsselstein – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat IJsselstein gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat IJsselstein
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJsselstein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hagestein, Zijderveld en Tull en t Waal bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat IJsselstein

Zoek je een professionele en goede advocaat in IJsselstein? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in IJsselstein te vinden voor juridische dingen. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in IJsselstein die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden IJsselstein
 • Ontslag aanvechten in IJsselstein
 • Personen- en Familierecht advocaat IJsselstein
 • Arbeidsrecht advocaat IJsselstein
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat IJsselstein
 • Strafrecht advocaat IJsselstein
 • Letselschade advocaat IJsselstein
 • Ondernemingsrecht advocaat IJsselstein
 • Civielrecht advocaat IJsselstein
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat IJsselstein

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor IJsselstein

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in IJsselstein regelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in IJsselstein kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in IJsselstein. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier graag juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in IJsselstein is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit IJsselstein

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van IJsselstein

Om de geschikte personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in IJsselstein. Advocaten in IJsselstein zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in IJsselstein. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in IJsselstein hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist IJsselstein

Een jurist in IJsselstein mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in IJsselstein niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in IJsselstein verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Het is dus belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in IJsselstein?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in IJsselstein.

Letselschade advocaat IJsselstein

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in IJsselstein voor je te laten starten, maar dit kan tevens voor problemen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in IJsselstein te treffen. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in IJsselstein om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio IJsselstein.

Letselschade advocaat IJsselstein zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat IJsselstein zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in IJsselstein

Wanneer je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in IJsselstein in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in IJsselstein terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in IJsselstein.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit IJsselstein.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit IJsselstein en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat IJsselstein

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in IJsselstein. Scheiden is simpelweg altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in IJsselstein wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in IJsselstein? Een juiste kandidaat vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in IJsselstein echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit IJsselstein in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit IJsselstein in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

IJsselstein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in IJsselstein

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

27 juni 2024

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Niels van der Horst

Eind goed, al goed

16 juni 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Ingrid Hofman

Zoals verwacht

10 juni 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Cornelis Meijer

Prima raadgeving gekregen!

2 juni 2024

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Cornelis Bakker

Professionele en bedreven

29 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Nicole Verbeek

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

25 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Marianne Jonker

Juridische bijstand was prettig

14 mei 2024

Geholpen door een professional die enorm met me meeleeft, geweldig welkom.

- Claudia de Jong

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

7 mei 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Erik van Wijk

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

29 april 2024

Een echte prof ontdekt. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Linda Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit IJsselstein

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Bikker Advocatuur

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

030 750 8967
http://bikker-advocatuur.nl/