Advocaat Ossenwaard

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Ossenwaard?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ossenwaard verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ossenwaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ossenwaard gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ossenwaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ossenwaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hagestein, Everdingen en Zijderveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ossenwaard

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Ossenwaard zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Ossenwaard een nare. Desondanks is het zoeken van de geschikte advocaat in Ossenwaard een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Ossenwaard en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Tevens huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Ossenwaard een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je expeditie naar een handige advocaat in Ossenwaard. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ossenwaard
 • Ontslag aanvechten in Ossenwaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Ossenwaard
 • Arbeidsrecht advocaat Ossenwaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ossenwaard
 • Strafrecht advocaat Ossenwaard
 • Letselschade advocaat Ossenwaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Ossenwaard
 • Civielrecht advocaat Ossenwaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ossenwaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ossenwaard

Een advocatenkantoor in Ossenwaard heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ossenwaard helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ossenwaard heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Ossenwaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Ossenwaard

Om de goede persoon in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ossenwaard. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Ossenwaard. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Ossenwaard. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Ossenwaard vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ossenwaard

Een jurist in Ossenwaard mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Ossenwaard, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ossenwaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ossenwaard.

Letselschade advocaat Ossenwaard

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ossenwaard je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Ossenwaard je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan louter het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Ossenwaard is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Ossenwaard vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ossenwaard.

Letselschade advocaat Ossenwaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ossenwaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ossenwaard

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ossenwaard in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ossenwaard terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ossenwaard te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ossenwaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ossenwaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ossenwaard

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ossenwaard. Uit elkaar gaan is simpelweg altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Ossenwaard wel van pas komen bij dit proces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ossenwaard? Een geschikte kandidaat vinden is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Ossenwaard echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ossenwaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ossenwaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ossenwaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ossenwaard

Betrouwbare advocaat gevonden

26 mei 2024

Zeer betrouwbaar en correct advies gekregen door de raadsman.

- Dennis Smeets

Competent en vakkundig.

21 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Christian Jansen

Snel en passende advocaat gevonden

18 mei 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Michael Schouten

Inhoudelijk en vakkundig.

10 mei 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Jacobus Bosman

Aanrader!

2 mei 2024

Een aanrader, een helder verhaal en juist advies. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Brenda Mol

Juridische raadgeving

26 april 2024

Onmiskenbaar deskundige advocaat gevonden. Dit scheelde zeer veel.

- Annemieke Groen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

14 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Dennis van de Ven

Proces netjes begeleid

13 april 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Esther Willemsen

Fijne juridische assistentie

1 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Adriaan van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ossenwaard

Legal8

De Bouw 115
3991 SZ Houten
Nederland

088 883 8888
http://www.legal8.nl/

Selders Advocaten

de Papiermolen 38
3994 DK Houten
Nederland

030 760 1717
http://www.seldersadvocaten.nl/

SBM Advocaten

Het Spoor 64
3994 AL Houten
Nederland

030 635 3432
http://www.sbmadvocaten.nl/