Advocaat Kampen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Kampen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Kampen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Kampen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Kampen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Kampen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kampen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit s Heerenbroek, Zalk en Grafhorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kampen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Kampen? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Kampen te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Kampen te vinden in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Kampen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kampen
 • Ontslag aanvechten in Kampen
 • Personen- en Familierecht advocaat Kampen
 • Arbeidsrecht advocaat Kampen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kampen
 • Strafrecht advocaat Kampen
 • Letselschade advocaat Kampen
 • Ondernemingsrecht advocaat Kampen
 • Civielrecht advocaat Kampen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kampen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kampen

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Kampen inschakelen een goede optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een pro vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Kampen kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Kampen. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor bedrijven of mensen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Kampen inzetbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Kampen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Kampen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Kampen die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleem. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Kampen.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Kampen te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Kampen je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Kampen, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kampen

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Kampen. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Kampen. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Kampen niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Kampen een optie.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Kampen verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kampen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kampen.

Letselschade advocaat Kampen

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Kampen voor je te laten werken, maar dat kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Kampen te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Kampen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kampen.

Letselschade advocaat Kampen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kampen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Kampen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Kampen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Kampen heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Kampen.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kampen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kampen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kampen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Kampen. Uit elkaar gaan is simpelweg altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Kampen wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Kampen? Een geschikte gegadigde vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Kampen echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kampen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kampen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kampen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kampen

Meest deskundige advocaat van Nederland

29 juni 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Monique Postma

Razendsnel de juiste specialist getroffen

17 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die precies wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Annemieke de Groot

Eenvoudig goed

15 juni 2024

Helder en snel. Dank!

- Adriaan de Bruin

Competent en vakkundig.

3 juni 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Marloes van Leeuwen

Zijn super bijgestaan in de zaak

31 mei 2024

De afhandeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Maria Martens

Top raadgeving gekregen!

20 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Arjan van den Bosch

Rechtelijke advies

15 mei 2024

Voelbaar kundige raadsman gevonden. Dit scheelde enorm veel.

- Cornelis de Bruin

Verstand van de wet

11 mei 2024

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Marije Groen

Voelt goed

3 mei 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Robertus van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kampen

Professionals Kampen

Gasthuisstraat 10
8261 BS Kampen
Nederland

0800-12128
https://professionalskampen.nl/advocaat

De Scheidingsplanner Kampen

Koeweide 14
8266 LC Kampen
Nederland

038 230 1426
http://www.scheidingsplanner.nl/kampen

Warnink & Both Advocaten

Broederweg 11
8261 GS Kampen
Nederland

038 331 6777
http://www.wb-advocaten.nl/