Advocaat Landgraaf

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Landgraaf die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Landgraaf verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Landgraaf – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Landgraaf gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Landgraaf
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Landgraaf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jabeek, Bingelrade en Kerkrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Landgraaf

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Landgraaf zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Landgraaf een nare. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Landgraaf een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Landgraaf is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Bovendien is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Landgraaf een belangrijke taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je flink in je expeditie naar een praktische advocaat in Landgraaf. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Landgraaf
 • Ontslag aanvechten in Landgraaf
 • Personen- en Familierecht advocaat Landgraaf
 • Arbeidsrecht advocaat Landgraaf
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Landgraaf
 • Strafrecht advocaat Landgraaf
 • Letselschade advocaat Landgraaf
 • Ondernemingsrecht advocaat Landgraaf
 • Civielrecht advocaat Landgraaf
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Landgraaf

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Landgraaf

Een plaatselijk advocatenkantoor in Landgraaf kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Landgraaf inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans verlangd, maar met name als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Landgraaf heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Landgraaf

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Landgraaf

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Landgraaf die je verder kunnen helpen, ongeacht je probleem. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Landgraaf staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Landgraaf te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Landgraaf je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Landgraaf, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Landgraaf

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Landgraaf. Je kunt een jurist in Landgraaf immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Landgraaf niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Landgraaf kan je hiermee helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Landgraaf de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Landgraaf?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Landgraaf.

Letselschade advocaat Landgraaf

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Landgraaf je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Landgraaf assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is dus een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Landgraaf is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Landgraaf vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Landgraaf.

Letselschade advocaat Landgraaf zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Landgraaf zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Landgraaf

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Landgraaf in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Landgraaf heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Landgraaf te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Landgraaf.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Landgraaf en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Landgraaf

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Landgraaf zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Landgraaf te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Landgraaf is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Landgraaf aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Landgraaf in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Landgraaf in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Landgraaf

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Landgraaf

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

24 juni 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Annemarie Koster

Deskundig en vakkundig.

16 juni 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Ilona de Vos

Allerbeste advocaat van Nederland

13 juni 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en samen de winst behaald voor de rechter.

- Robert Koning

Gerechtigheid!

5 juni 2024

Door mijn geweldige advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Hendrik Brouwer

Top verlopen

31 mei 2024

Had in korte tijd een passende aanbieding op maat, geweldig!

- Anita Vink

Betrouwbare partij

22 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Fantastisch!

- Dennis Timmermans

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

15 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Iris de Leeuw

Juridische begeleiding was plezierig

8 mei 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Tamara Koster

Eindelijk

28 april 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Nathalie Evers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Landgraaf

Bisscheroux Advocaat en Mediator

Holzstraat 19
6461 HK Kerkrade
Nederland

045 404 8140
http://www.bisscheroux.nl/

Goltstein Gerlag & Ruyters Advocaten

Grupellostraat 8
6461 EV Kerkrade
Nederland

045 545 7130
http://www.westlex.nl/

Advocatenkantoor Lynen

Poststraat 34
6461 AX Kerkrade
Nederland

045 546 2700
http://www.advocatenkantoorlynen.nl/