Advocaat Landsmeer

Wil jij een betaalbare advocaat uit Landsmeer die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Landsmeer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Landsmeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Landsmeer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Landsmeer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Landsmeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oostzaan, Purmerland en Ilpendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Landsmeer

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Landsmeer? Het zoeken van de beste advocaat in Landsmeer is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de beste advocaat in Landsmeer te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Met deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Landsmeer die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Landsmeer
 • Ontslag aanvechten in Landsmeer
 • Personen- en Familierecht advocaat Landsmeer
 • Arbeidsrecht advocaat Landsmeer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Landsmeer
 • Strafrecht advocaat Landsmeer
 • Letselschade advocaat Landsmeer
 • Ondernemingsrecht advocaat Landsmeer
 • Civielrecht advocaat Landsmeer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Landsmeer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Landsmeer

Een plaatselijk advocatenkantoor in Landsmeer kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Landsmeer inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen verlangd, maar vooral als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Landsmeer is dat je altijd nog een mens in de nabijheid hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Landsmeer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Landsmeer

Om de juiste personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Landsmeer. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Landsmeer. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Wanneer je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Landsmeer. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Landsmeer jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Landsmeer

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Landsmeer. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Landsmeer. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Landsmeer kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Landsmeer de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Landsmeer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Landsmeer.

Letselschade advocaat Landsmeer

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Landsmeer wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Landsmeer te vinden. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Landsmeer die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Landsmeer.

Letselschade advocaat Landsmeer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Landsmeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Landsmeer

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Landsmeer in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Landsmeer terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Landsmeer te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Landsmeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Landsmeer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Landsmeer

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Landsmeer. Scheiden is natuurlijk over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Landsmeer wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Landsmeer? Een geschikte gegadigde opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Landsmeer echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Landsmeer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Landsmeer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Landsmeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Landsmeer

Geen nummer, humane afhandeling

24 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Rob de Boer

Ineens een aanzienlijke schade-uitkering toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

17 mei 2024

- Paul de Jong

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

10 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Nicolaas de Lange

Proces tot een prima einde

29 april 2024

Vakkundige hulp gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Jeffrey Vermeulen

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

23 april 2024

Een werkelijke prof ontdekt. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Jelle de Lange

Zoals verwacht

18 april 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Gerardus Blom

Hele zaak vakkundig begeleid

12 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Petra Willemsen

Afhandeling was persoonlijk

1 april 2024

Juridische taal glashelder vertaald in het geding. Erg content met het proces.

- Miranda van Leeuwen

Convenant verzorgd

24 maart 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug overeengekomen. Uitstekend!

- Klaas van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Landsmeer

Advocaten Amsterdam Noord

Meeuwenlaan 327
1022 AL Amsterdam
Nederland

020 632 1060
http://www.akan.nl/

Abma Schreurs Advocaten Notarissen

Tt. Vasumweg 44
1033 SC Amsterdam
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/

Advocatenkantoor Distelplein

Distelplein 14
1031 XH Amsterdam
Nederland

020 632 0251
http://www.akdp.nl/