Advocaat Leek

Behoefte aan een top advocaat uit Leek die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Leek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Leek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Leek gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Leek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oostwold, Lettelbert en Midwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leek

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Leek? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Leek te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Leek die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leek
 • Ontslag aanvechten in Leek
 • Personen- en Familierecht advocaat Leek
 • Arbeidsrecht advocaat Leek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leek
 • Strafrecht advocaat Leek
 • Letselschade advocaat Leek
 • Ondernemingsrecht advocaat Leek
 • Civielrecht advocaat Leek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leek

Een regionaal advocatenkantoor in Leek kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Leek inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Leek heb je altijd nog een mens die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Leek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Leek

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Leek die je verder kunnen assisteren, los van je moeilijkheid. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Leek staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het slim om allemaal advocaten in Leek te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Leek je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Leek, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leek

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Leek. Je kunt een jurist in Leek immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Leek mogelijk.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Leek uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leek.

Letselschade advocaat Leek

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Leek wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Leek te vinden. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Leek die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leek.

Letselschade advocaat Leek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Leek

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Leek in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Leek terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Leek te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leek

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leek. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Leek hebben gedurende dit traject. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leek? Een juiste gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Leek echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leek

Dreigend ontslag afgewend

20 juni 2024

Door mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Anna van der Heijden

Dreigend ontslag afgewend

9 juni 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Eva Kuipers

Daadwerkelijk een vakkundige

8 juni 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de schadevergoeding was indrukwekkend, dankzij mijn advocaat!

- Kevin Peeters

Meest kundige jurist van het land

29 mei 2024

Klikte direct fijn en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Jacoba Jacobs

Daadwerkelijk een specialist

19 mei 2024

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was fors, dankzij mijn jurist!

- Dennis de Bruijn

Echt een vakkundige

12 mei 2024

Door mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Roel Scholten

Uitblinker in zijn vakgebied

11 mei 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was flink, dankzij mijn jurist!

- Robin van Vliet

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

29 april 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Kelly Koster

Oprecht een autoriteit

25 april 2024

Met mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letselschade.

- Adriaan Prins

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leek

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/