Advocaat Oostwold

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Oostwold?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oostwold verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oostwold – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Oostwold gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Oostwold
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostwold, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Den Horn, Lettelbert en Enumatil bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oostwold

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Oostwold? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Oostwold te zoeken voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de beste advocaat in Oostwold te zoeken in het stevige aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Met deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oostwold die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oostwold
 • Ontslag aanvechten in Oostwold
 • Personen- en Familierecht advocaat Oostwold
 • Arbeidsrecht advocaat Oostwold
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oostwold
 • Strafrecht advocaat Oostwold
 • Letselschade advocaat Oostwold
 • Ondernemingsrecht advocaat Oostwold
 • Civielrecht advocaat Oostwold
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oostwold

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oostwold

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Oostwold regelen een juiste optie is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Oostwold kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Oostwold. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oostwold inzetbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Oostwold

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oostwold

Om de passende persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oostwold. Advocaten in Oostwold zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Oostwold. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Oostwold voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oostwold

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Oostwold. Je kunt een jurist in Oostwold namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Oostwold niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Oostwold mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Oostwold de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oostwold?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oostwold.

Letselschade advocaat Oostwold

Een letselschade advocaat in Oostwold kan je bijstaan om een treffende schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Oostwold je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Oostwold is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Oostwold vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oostwold.

Letselschade advocaat Oostwold zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oostwold zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oostwold

Indien je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oostwold in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oostwold terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oostwold te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oostwold.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oostwold en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oostwold

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oostwold zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Oostwold te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oostwold is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Oostwold behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oostwold in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oostwold in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oostwold

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oostwold

Netjes afgehandeld

7 november 2023

Had binnen korte tijd een passende aanbieding op maat, geweldig!

- Maaike Verbeek

Onverwachts een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

3 november 2023

- Hendrikus Hendriks

Hele zaak vakkundig begeleid

26 oktober 2023

Snelle en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Joyce Gerritsen

Goede juridische ondersteuning

10 oktober 2023

Geholpen door een prof die geweldig met me meeleeft, zeer fijn.

- Eric de Bruijn

Goed afgehandeld

5 oktober 2023

Had binnen korte tijd een goede offerte op maat, fantastisch!

- Manon Driessen

Afhandeling was persoonlijk

1 oktober 2023

Elke stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg content met het proces.

- Bas van der Laan

Had dit veel eerder moeten doen

24 september 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Barry Willems

De advocaat was hoogst bereikbaar

15 september 2023

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- David Bosman

Eersterangs advocaat gevonden

8 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Willem de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oostwold

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/