Advocaat Leerdam

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Leerdam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Leerdam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Leerdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Leerdam gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Leerdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leerdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kedichem, Leerbroek en Nieuwland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leerdam

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Leerdam? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Leerdam te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Leerdam te zoeken in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Leerdam. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Leerdam die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leerdam
 • Ontslag aanvechten in Leerdam
 • Personen- en Familierecht advocaat Leerdam
 • Arbeidsrecht advocaat Leerdam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leerdam
 • Strafrecht advocaat Leerdam
 • Letselschade advocaat Leerdam
 • Ondernemingsrecht advocaat Leerdam
 • Civielrecht advocaat Leerdam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leerdam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leerdam

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Leerdam inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Leerdam kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Leerdam. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens doorgaans een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Leerdam bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Leerdam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Leerdam

Om de juiste personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Leerdam. Advocaten in Leerdam zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Als je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Leerdam. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Leerdam grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leerdam

Een jurist in Leerdam is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Leerdam verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leerdam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leerdam.

Letselschade advocaat Leerdam

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Leerdam voor je te laten werken, maar dit kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Leerdam te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Leerdam die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leerdam.

Letselschade advocaat Leerdam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leerdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Leerdam

Als je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Leerdam in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Leerdam heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Leerdam te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leerdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leerdam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leerdam

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Leerdam zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Leerdam te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Leerdam is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Leerdam behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leerdam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leerdam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leerdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leerdam

Geen nummer, humane afhandeling

28 juni 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Iris Scholten

Dreigend ontslag afgewend

20 juni 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Roy Molenaar

Royale schadeloosstelling gekregen

11 juni 2024

- Rogier van Vliet

Verstand van zaken

2 juni 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Ruud Kramer

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daardoor veel lager.

26 mei 2024

- Johanna Evers

Individueel bijgestaan

23 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Sylvia Verhoeven

Betrouwbare advocaat gevonden

14 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Simone van der Laan

Verstand van wetgeving

9 mei 2024

Zoals gehoopt, zeer professioneel.

- Anouk van der Meulen

Iemand die snapt waar hij het over heeft

3 mei 2024

Gauw de juiste man gevonden. Schitterend!

- Nicolaas van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leerdam

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/

Israels Van Kessel Advocaten en mediation

Parmentierstraat 2
4143 HA Leerdam
Nederland

0345 545 700
http://www.israelsvankessel.nl/

Meeuwsen Van den Pol Advocaten

Einsteinstraat 11b
4207 HW Gorinchem
Nederland

0183 749 000
http://www.mvdpadvocaten.nl/