Advocaat Lisse

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Lisse die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lisse verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lisse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Lisse gezocht?

Een advocaat uit Lisse vinden

Advocaat Lisse
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Woubrugge, Nieuwe Wetering en Oude Wetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lisse

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Lisse zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Dikwijls gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Lisse als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Lisse een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Lisse is immers de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het uitzoeken van een handige advocaat in Lisse een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je speurtocht naar een passende advocaat in Lisse. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lisse
 • Ontslag aanvechten in Lisse
 • Personen- en Familierecht advocaat Lisse
 • Arbeidsrecht advocaat Lisse
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lisse
 • Strafrecht advocaat Lisse
 • Letselschade advocaat Lisse
 • Ondernemingsrecht advocaat Lisse
 • Civielrecht advocaat Lisse
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lisse

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lisse

Een plaatselijk advocatenkantoor in Lisse kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Lisse inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Lisse is dat je altijd nog een persoon in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Lisse

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Lisse

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Lisse te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Lisse.

Echter is het handig om verschillende advocaten in Lisse te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Lisse je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een bijpassend aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Lisse, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lisse

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Lisse. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Lisse. Er zijn namelijk veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Lisse mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lisse de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lisse?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lisse.

Letselschade advocaat Lisse

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Lisse voor je te laten starten, echter dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Lisse te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Lisse om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lisse.

Letselschade advocaat Lisse zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lisse zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lisse

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Lisse in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Lisse terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Lisse.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lisse.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lisse en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lisse

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lisse zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Lisse te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lisse is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Lisse allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lisse in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lisse in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lisse

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lisse

Geding keurig begeleid

21 april 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Barbara van Veen

Daadwerkelijk een autoriteit

18 april 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de kostenvergoeding was vorstelijk, door mijn advocaat!

- Marijke Vos

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

10 april 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg fijn.

- Charlotte Visser

Razendsnel de geschikte pro ontdekt

31 maart 2024

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Angelique van den Heuvel

Snel de goede professional getroffen

25 maart 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die exact wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Marianne de Wit

Geding netjes begeleid

19 maart 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Jacob Peeters

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

10 maart 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Thomas Willemsen

Dreigend ontslag tegengegaan

5 maart 2024

Dankzij mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Tom van de Ven

Proces netjes begeleid

2 maart 2024

Professionele ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Karin Evers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lisse

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Hans Kamphuis, advocaat

Herengracht 50
2312 LE Leiden
Nederland

071 516 2006
http://www.kamphuisadvocaten.nl/

Smart Letselschade B.V.

Stationsweg 32
2312 AV Leiden
Nederland

0800 3100003
https://www.smartletselschade.nl/