Advocaat Oud Ade

Wil jij een top advocaat in Oud Ade die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oud Ade verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oud Ade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Oud Ade gezocht?

Een advocaat uit Oud Ade vinden

Advocaat Oud Ade
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Ade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuwe Wetering, Rijpwetering en Hoogmade bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oud Ade

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Oud Ade? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Oud Ade te zoeken voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de perfecte advocaat in Oud Ade te zoeken in het grote aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Oud Ade. Wegens deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oud Ade die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oud Ade
 • Ontslag aanvechten in Oud Ade
 • Personen- en Familierecht advocaat Oud Ade
 • Arbeidsrecht advocaat Oud Ade
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oud Ade
 • Strafrecht advocaat Oud Ade
 • Letselschade advocaat Oud Ade
 • Ondernemingsrecht advocaat Oud Ade
 • Civielrecht advocaat Oud Ade
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oud Ade

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oud Ade

Een plaatselijk advocatenkantoor in Oud Ade kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oud Ade helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal gewild, maar zeker wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oud Ade heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Oud Ade

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oud Ade

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Oud Ade die je verder kunnen bijstaan, los van je vraagstuk. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Oud Ade.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Oud Ade te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Oud Ade je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een behoorlijk aanbod. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Oud Ade, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oud Ade

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Oud Ade. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Oud Ade. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Oud Ade mogelijk.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oud Ade uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oud Ade?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oud Ade.

Letselschade advocaat Oud Ade

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oud Ade je assisteren. Het kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Oud Ade je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Oud Ade is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Oud Ade vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oud Ade.

Letselschade advocaat Oud Ade zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oud Ade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oud Ade

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Oud Ade in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oud Ade terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oud Ade.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oud Ade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oud Ade en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oud Ade

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Ade. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Oud Ade hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Ade? Een juiste gegadigde opsporen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Oud Ade echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oud Ade in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oud Ade in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oud Ade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oud Ade

Geen nummer, menselijke afhandeling

29 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Daniël Verhoeven

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

19 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Mark Kuipers

Rechtelijk gewoon goed

16 mei 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Joyce de Vries

Precies zoals verwacht

6 mei 2024

Offerte was fatsoenlijk.

- Sanne Driessen

We zijn persoonlijk begeleid

3 mei 2024

Juridische taal helder vertaald in het geding. Erg tevreden met het proces.

- Hanneke van Wijk

Vakkundig en ervaren

27 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Michiel de Wit

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

16 april 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug geregeld. Super!

- Ilse Prins

Gewoon correct

9 april 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo competent zou zijn.

- Rob van de Veen

Goed begeleid van begin tot einde traject

4 april 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Rutger Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oud Ade

Mr. T. Dreiling Advocaat & Mediator

Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
Nederland

071 542 7910
http://www.mrtdreiling.nl/

De Groen & Van Lint Advocaten

Hoofdstraat 345
2171 BH Sassenheim
Nederland

0252 240 780
http://www.dgvl.nl/

De Clercq Lawyers Notary

Hoge Rijndijk 306
2314 AM Leiden
Nederland

071 581 5300
http://www.declercq.com/