Advocaat Loppersum

Wil jij een professionele advocaat in Loppersum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Loppersum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Loppersum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Loppersum gezocht?

Een advocaat uit Loppersum vinden

Advocaat Loppersum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loppersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Startenhuizen, Garsthuizen en Garrelsweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Loppersum

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Loppersum? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Loppersum te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de perfecte advocaat in Loppersum te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Loppersum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Loppersum
 • Ontslag aanvechten in Loppersum
 • Personen- en Familierecht advocaat Loppersum
 • Arbeidsrecht advocaat Loppersum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Loppersum
 • Strafrecht advocaat Loppersum
 • Letselschade advocaat Loppersum
 • Ondernemingsrecht advocaat Loppersum
 • Civielrecht advocaat Loppersum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Loppersum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Loppersum

Een advocatenkantoor in Loppersum heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Loppersum inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Loppersum is dat je doorgaans een individu in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Loppersum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Loppersum

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Loppersum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Loppersum. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Loppersum. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Loppersum jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Loppersum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Loppersum. Je kunt een jurist in Loppersum wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Loppersum mogelijk.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Loppersum verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Loppersum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Loppersum.

Letselschade advocaat Loppersum

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Loppersum je begeleiden. Dat kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een overige oorzaak. Een letselschade advocaat in Loppersum assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Loppersum is dat hij de hele rechtszaak voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Loppersum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Loppersum.

Letselschade advocaat Loppersum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Loppersum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Loppersum

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Loppersum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Loppersum heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Loppersum te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Loppersum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Loppersum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Loppersum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Loppersum. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Loppersum hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Loppersum? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Loppersum echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Loppersum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Loppersum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Loppersum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Loppersum

Daadwerkelijk een vakkundige

29 juni 2024

Door mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Simon Gerritsen

Juridische assistentie was aangenaam

20 juni 2024

Geholpen door een prof die enorm met me meeleeft, enorm fijn.

- Melanie Groen

Royale schadeloosstelling gekregen

12 juni 2024

- Bas van den Heuvel

Persoonlijk bijgestaan

6 juni 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Danny Bos

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

27 mei 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Maaike Bakker

Voelt goed

21 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Aangenaam!

- Robin de Groot

Zijn prima bijgestaan in de procedure

16 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Tamara Gerritsen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

6 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Erik Mol

Eind goed, al goed

3 mei 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Frank Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Loppersum

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/