Advocaat Startenhuizen

Behoefte aan een professionele advocaat uit Startenhuizen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Startenhuizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Startenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Startenhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Startenhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Startenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eppenhuizen, Zandeweer en Huizinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Startenhuizen

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Startenhuizen? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Startenhuizen te zoeken voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Startenhuizen te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Startenhuizen. Vanwege deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Startenhuizen die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Startenhuizen
 • Ontslag aanvechten in Startenhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Startenhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Startenhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Startenhuizen
 • Strafrecht advocaat Startenhuizen
 • Letselschade advocaat Startenhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Startenhuizen
 • Civielrecht advocaat Startenhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Startenhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Startenhuizen

Een advocatenkantoor in Startenhuizen heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Startenhuizen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal gewenst, maar met name wanneer het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Startenhuizen heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Startenhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Startenhuizen

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Startenhuizen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Startenhuizen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Startenhuizen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Startenhuizen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Startenhuizen

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Startenhuizen. Je kunt een jurist in Startenhuizen immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Startenhuizen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Startenhuizen kan je hiermee helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Startenhuizen uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Startenhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Startenhuizen.

Letselschade advocaat Startenhuizen

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Startenhuizen je begeleiden. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Startenhuizen je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Startenhuizen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Startenhuizen vindt je vrijblijvend, gunstig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Startenhuizen.

Letselschade advocaat Startenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Startenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Startenhuizen

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een verstandig idee om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de streek. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Startenhuizen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Startenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Startenhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Startenhuizen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Startenhuizen. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Startenhuizen hebben bij dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Startenhuizen? Een goede kandidaat treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Startenhuizen echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Startenhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Startenhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Startenhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Startenhuizen

De advocaat was zeer bereikbaar

9 november 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Miranda van Loon

Betrouwbare raadsman gevonden

2 november 2023

Zeer solide en correct advies ontvangen door de advocaat.

- Sander Vermeulen

Proces keurig begeleid

29 oktober 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Erik Boer

Dreigend ontslag voorkomen

11 oktober 2023

Dankzij mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Niels Gerritsen

Heb dankzij mijn raadsman een uiterst beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

6 oktober 2023

- Sebastiaan Dijkstra

Altijd bereikbaar voor aanvragen

28 september 2023

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- Wendy Smits

Vliegensvlug een vakkundige prof

19 september 2023

Na de offertes razendsnel de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Joyce Kuiper

Goedkoop is duurkoop

14 september 2023

Na opgelicht te zijn door mijn vorige raadsman heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke advocaat gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Thomas Evers

Direct een deskundige prof

8 september 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Hendrik Scholten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Startenhuizen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/