Advocaat Maarssen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Maarssen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Maarssen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Maarssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Maarssen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Maarssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maarssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vinkeveen, Loenersloot en Nieuwersluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Maarssen

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Maarssen zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke bui bent. Veelal gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Maarssen als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Maarssen vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Maarssen is immers de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Daarnaast is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het kiezen van een juiste advocaat in Maarssen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een goede advocaat in Maarssen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Maarssen
 • Ontslag aanvechten in Maarssen
 • Personen- en Familierecht advocaat Maarssen
 • Arbeidsrecht advocaat Maarssen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Maarssen
 • Strafrecht advocaat Maarssen
 • Letselschade advocaat Maarssen
 • Ondernemingsrecht advocaat Maarssen
 • Civielrecht advocaat Maarssen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Maarssen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Maarssen

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Maarssen inschakelen een verstandige optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Maarssen kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Maarssen. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Maarssen werkbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Maarssen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Maarssen

Om de juiste personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Maarssen. Advocaten in Maarssen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Indien je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Maarssen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Maarssen jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Maarssen

Een jurist in Maarssen is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Maarssen, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Maarssen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Maarssen.

Letselschade advocaat Maarssen

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Maarssen voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Maarssen te treffen. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Maarssen om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Maarssen.

Letselschade advocaat Maarssen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Maarssen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Maarssen

Heb je een geschil met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Maarssen krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische zaken.

Vervolgens hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Maarssen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Maarssen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Maarssen

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare affaire, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Maarssen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Maarssen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Maarssen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Maarssen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Maarssen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Maarssen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Maarssen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Maarssen

Had dit veel sneller moeten doen

9 november 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Claudia Bosman

Betrouwbare advocaat gevonden

3 november 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Claudia Verbeek

Had dit veel eerder moeten doen

27 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere raadsman heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke jurist gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Judith Schipper

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

14 oktober 2023

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Sylvia de Leeuw

De raadsman was hoogst bereikbaar

2 oktober 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel prettig.

- Marcel Kuijpers

Kei in zijn specialisme

26 september 2023

Via mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Gerrit de Groot

Rechtzaak gewonnen!

20 september 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Jessica van den Broek

Prima begeleid van begin tot einde traject

14 september 2023

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Sylvia Jacobs

We zijn persoonlijk bijgestaan

9 september 2023

Iedere fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Joris Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Maarssen

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Kool & Reurings Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0297 583 236
http://koolreurings.nl/