Advocaat Maasbree

Wil jij een professionele advocaat in Maasbree die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Maasbree verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Maasbree – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Maasbree gezocht?

Een advocaat uit Maasbree vinden

Advocaat Maasbree
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maasbree, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Neer, Kessel en Helden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Maasbree

Als je een advocaat in Maasbree zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Maasbree een vervelende. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Maasbree zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Maasbree is immers de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Maasbree een belangrijke taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Maasbree je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Maasbree
 • Ontslag aanvechten in Maasbree
 • Personen- en Familierecht advocaat Maasbree
 • Arbeidsrecht advocaat Maasbree
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Maasbree
 • Strafrecht advocaat Maasbree
 • Letselschade advocaat Maasbree
 • Ondernemingsrecht advocaat Maasbree
 • Civielrecht advocaat Maasbree
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Maasbree

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Maasbree

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Maasbree regelen een juiste optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Maasbree kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Maasbree. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor organisaties of personen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Maasbree is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Maasbree

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Maasbree

Om de juiste personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Maasbree. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Maasbree. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Maasbree. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Maasbree hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Maasbree

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Maasbree. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Maasbree. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Maasbree kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Maasbree verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Maasbree?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Maasbree.

Letselschade advocaat Maasbree

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Maasbree voor je te laten werken, maar dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Maasbree te vinden. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Maasbree die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Maasbree.

Letselschade advocaat Maasbree zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Maasbree zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Maasbree

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Maasbree in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Maasbree terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Maasbree.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Maasbree.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Maasbree en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Maasbree

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Maasbree. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Maasbree hebben bij dit traject. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Maasbree? Een juiste gegadigde treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Maasbree echt zeer makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Maasbree in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Maasbree in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Maasbree

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Maasbree

Afhandeling was prima

29 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Niels Smeets

Scheiding ging fatsoenlijk

21 juni 2024

Volledig ontzorgd door mijn advocaat gedurende scheiding.

- Eveline van Dongen

Echtscheiding goed begeleid

9 juni 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Johan Janssen

Prima advies gekregen!

7 juni 2024

Helder advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- René Smeets

Rechtelijk gewoon top

28 mei 2024

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daardoor snel en kritisch juridisch advies ontvangen.

- Anna Dijkstra

Rechtzaak gewonnen!

24 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Renate de Lange

Echtscheiding super geregeld

14 mei 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Femke Molenaar

Echtscheiding super geregeld

5 mei 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Evelien de Wit

Proces keurig begeleid

2 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt!!

- Marloes Kuiper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Maasbree

Advocatenkantoor Verstraten

Mariastraat 7
5932 BR Tegelen
Nederland

077 373 8899
http://www.advocatenkantoorverstraten.nl/

Kok Advocaten

Bongerdstraat 4
5931 NG Tegelen
Nederland

077 373 6439
http://www.kokadvocaten.nl/

Advocatenkantoor & Mediation Van der Koelen

Gasthuisstraat 6
5931 NV Tegelen
Nederland

077 750 4711
http://www.advocatenkantoorvdk.nl/