Advocaat Maassluis

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Maassluis die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Maassluis verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Maassluis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Maassluis gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Maassluis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maassluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwartewaal, Botlek Rotterdam en Rozenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Maassluis

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Maassluis zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Veelal gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Maassluis als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Maassluis vinden. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Maassluis en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Daarnaast huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Maassluis een belangrijke taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Maassluis je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Maassluis
 • Ontslag aanvechten in Maassluis
 • Personen- en Familierecht advocaat Maassluis
 • Arbeidsrecht advocaat Maassluis
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Maassluis
 • Strafrecht advocaat Maassluis
 • Letselschade advocaat Maassluis
 • Ondernemingsrecht advocaat Maassluis
 • Civielrecht advocaat Maassluis
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Maassluis

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Maassluis

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Maassluis een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Maassluis kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Maassluis. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook natuurlijk een goed concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Maassluis is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Maassluis

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Maassluis

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Maassluis te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Maassluis staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het verstandig om verschillende advocaten in Maassluis te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Maassluis je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Maassluis, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Maassluis

Een jurist in Maassluis is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Maassluis, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet doen. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Maassluis?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Maassluis.

Letselschade advocaat Maassluis

Een letselschade advocaat in Maassluis kan je assisteren om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Maassluis assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Maassluis is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Maassluis vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Maassluis.

Letselschade advocaat Maassluis zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Maassluis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Maassluis

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Maassluis in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Maassluis heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Maassluis te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Maassluis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Maassluis en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Maassluis

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Maassluis. Scheiden is vanzelfsprekend altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Maassluis wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Maassluis? Een juiste gegadigde vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Maassluis echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Maassluis in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Maassluis in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Maassluis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Maassluis

Procedure gewonnen!

22 april 2024

Door mijn uitstekende raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Martin Blom

Meest vakkundige raadsman van Nederland

15 april 2024

Klikte onmiddellijk fijn en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Ingrid van der Meer

Juridische raad

7 april 2024

Voelbaar vakkundige advocaat getroffen. Dit hielp enorm.

- Antonius Blom

Gepaste juridische ondersteuning

2 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Johanna Gerritsen

Uiteindelijk gerechtigheid

29 maart 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Jacobus van Doorn

Simpelweg uitstekend

18 maart 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had vermoed.

- Jelle Gerritsen

Inhoudelijk en vakkundig.

15 maart 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Paul van der Horst

Juridische hulp was aangenaam

5 maart 2024

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, zeer fijn.

- Laura Smit

Uitblinker in zijn vakgebied

2 maart 2024

Dankzij mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Jolanda van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Maassluis

Advocatenkantoor Sepers

Notaris L.P. van de Blinklaan 20
3232 EK Brielle
Nederland

0181 416 177
http://www.advocatenkantoorsepers.nl/

Advocatenkantoor Schipper-de Bruijn

Einsteinweg 1-A
3208 KK Spijkenisse
Nederland

0181 699 219
http://www.schipper-debruijn.nl/

Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation

Maaswijkweg 7K
3203 LG Spijkenisse
Nederland

0181 442 276
https://baltazaradvocatuur.nl/