Advocaat Maastricht

Behoefte aan een professionele advocaat uit Maastricht die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Maastricht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Maastricht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Maastricht gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Maastricht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maastricht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Berg En Terblijt, Bemelen en Sint Geertruid bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Maastricht

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Maastricht zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Maastricht een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Maastricht vinden. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Maastricht is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Bovendien is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het kiezen van een goede advocaat in Maastricht een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Maastricht je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Maastricht
 • Ontslag aanvechten in Maastricht
 • Personen- en Familierecht advocaat Maastricht
 • Arbeidsrecht advocaat Maastricht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Maastricht
 • Strafrecht advocaat Maastricht
 • Letselschade advocaat Maastricht
 • Ondernemingsrecht advocaat Maastricht
 • Civielrecht advocaat Maastricht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Maastricht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Maastricht

Een regionaal advocatenkantoor in Maastricht kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Maastricht inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen wenselijk, maar voornamelijk als het gaat over complexe juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Maastricht heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Maastricht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Maastricht

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Maastricht die je verder kunnen assisteren, ongeacht je probleem. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Maastricht staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Maastricht te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Maastricht je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Maastricht, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Maastricht

Een jurist in Maastricht is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Maastricht niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Maastricht, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Het is zodoende belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Maastricht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Maastricht.

Letselschade advocaat Maastricht

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Maastricht voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor problemen zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Maastricht te treffen. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Maastricht die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Maastricht.

Letselschade advocaat Maastricht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Maastricht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Maastricht

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Maastricht in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Maastricht terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Maastricht te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Maastricht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Maastricht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Maastricht

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Maastricht zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Maastricht te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Maastricht is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Maastricht veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Maastricht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Maastricht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Maastricht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Maastricht

Echtscheiding super geregeld

19 mei 2024

Complexe regeling goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Bas Bosch

Inhoudelijk en vakkundig.

15 mei 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daarom snel en kritisch rechtelijk advies ontvangen.

- Christian Smeets

Zijn prima bijgestaan in de zaak

10 mei 2024

De begeleiding tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Deborah van de Berg

Precies zoals vermoed

2 mei 2024

Perfect aanbod gekregen.

- David de Boer

Rechtszaak tot een prima einde

27 april 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Jacobus Jonker

Had dit veel eerder moeten doen

15 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige raadsman heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Albert van de Berg

Eenvoudig uitstekend

7 april 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had vermoed.

- Danny van de Pol

Aanrader!

1 april 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Patricia Kuijpers

Rechtszaak tot een prima einde

27 maart 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Inge Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Maastricht

Professionals Maastricht

Spilstraat 6 C 20
6211 CP Maastricht
Nederland

0800-12128
https://professionalsmaastricht.nl/advocaat

Moszkowicz Advocaten

Wilhelminasingel 100
6221 BL Maastricht
Nederland

043 325 4560
http://www.moszkowicz.nl/

Vonken & Szymkowiak Strafrechtadvocaten

Alexander Battalaan 40
6221 CE Maastricht
Nederland

043 326 3620
http://vonkenszymkowiak.nl/mr-peer-szymkowiak/