Advocaat Medemblik

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Medemblik?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Medemblik verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Medemblik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Medemblik gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Medemblik
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Medemblik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kreileroord, Wieringerwerf en Oosterblokker bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Medemblik

Als je een advocaat in Medemblik zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Medemblik een vervelende. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Medemblik een karwei die van belang is. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Medemblik is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een jurist meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Medemblik een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je onwijs in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Medemblik. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Medemblik
 • Ontslag aanvechten in Medemblik
 • Personen- en Familierecht advocaat Medemblik
 • Arbeidsrecht advocaat Medemblik
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Medemblik
 • Strafrecht advocaat Medemblik
 • Letselschade advocaat Medemblik
 • Ondernemingsrecht advocaat Medemblik
 • Civielrecht advocaat Medemblik
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Medemblik

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Medemblik

Een advocatenkantoor in Medemblik heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Medemblik helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Medemblik is dat je natuurlijk een individu in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Medemblik

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Medemblik

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Medemblik te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Medemblik staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het verstandig om verscheidene advocaten in Medemblik te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Medemblik je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een geschikt aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Medemblik, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Medemblik

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Medemblik. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Medemblik. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Medemblik niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Medemblik een optie.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Medemblik verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Medemblik?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Medemblik.

Letselschade advocaat Medemblik

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Medemblik voor je te laten starten, maar dat kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Medemblik te vinden. Het moet zeker wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Medemblik die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Medemblik.

Letselschade advocaat Medemblik zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Medemblik zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Medemblik

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Medemblik in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Medemblik heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Medemblik te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Medemblik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Medemblik en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Medemblik

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare aangelegenheid, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Medemblik zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Medemblik te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Medemblik is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Medemblik allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Medemblik in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Medemblik in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Medemblik

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Medemblik

Top verlopen

23 juni 2024

Razendsnel de passende persoon getroffen, aangenaam!

- Eric Bosch

Top advocaat gevonden

19 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Marieke van der Linden

Uitblinker in zijn specialisme

15 juni 2024

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Elizabeth Kok

Had dit veel eerder moeten doen

6 juni 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Wouter van de Veen

Eind goed, al goed

28 mei 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Patricia van de Veen

Ontslag op staande voet voorkomen

20 mei 2024

Dankzij mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Pascal van Dongen

Ineens een grote schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daarom een stuk minder.

17 mei 2024

- Eva Kok

Convenant opgemaakt

5 mei 2024

In minder dan sommige ontmoetingen werd de convenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Marianne de Jonge

Keurig afgehandeld

30 april 2024

Vlot de passende persoon gevonden, fijn!

- Robertus Hoekstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Medemblik

SEARLE advocatuur

Raadhuisplein 15
1693 EA Wervershoof
Nederland

0228 850 245
http://www.searle-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Brugman

Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum
Nederland

0229 507 903
http://www.brugmanletselschadeadvocaten.nl/

Hoorenman Advocatenkantoor

Unjerpad 7
1689 GK Zwaag
Nederland

0229 263 129
http://www.advocatenkantoorhoorenman.nl/