Advocaat Wieringerwerf

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Wieringerwerf?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wieringerwerf verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wieringerwerf – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wieringerwerf gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Wieringerwerf
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wieringerwerf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Middenmeer, Hippolytushoef en Westerland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wieringerwerf

Wanneer je een advocaat in Wieringerwerf zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Wieringerwerf een vervelende. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Wieringerwerf een klus die belangrijk is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Wieringerwerf en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Tevens huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daarom is het uitzoeken van een juiste advocaat in Wieringerwerf een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Wieringerwerf je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wieringerwerf
 • Ontslag aanvechten in Wieringerwerf
 • Personen- en Familierecht advocaat Wieringerwerf
 • Arbeidsrecht advocaat Wieringerwerf
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wieringerwerf
 • Strafrecht advocaat Wieringerwerf
 • Letselschade advocaat Wieringerwerf
 • Ondernemingsrecht advocaat Wieringerwerf
 • Civielrecht advocaat Wieringerwerf
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wieringerwerf

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wieringerwerf

Een regionaal advocatenkantoor in Wieringerwerf kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Wieringerwerf inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wieringerwerf is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wieringerwerf

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wieringerwerf

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Wieringerwerf die je ook kunnen begeleiden, los van je probleemgeval. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Wieringerwerf.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Wieringerwerf te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Wieringerwerf je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Wieringerwerf, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wieringerwerf

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Wieringerwerf. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Wieringerwerf. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Wieringerwerf niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Wieringerwerf kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wieringerwerf de procedure echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wieringerwerf?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wieringerwerf.

Letselschade advocaat Wieringerwerf

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Wieringerwerf wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die geschikte letselschade advocaat in Wieringerwerf te vinden. Het moet namelijk wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wieringerwerf die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wieringerwerf.

Letselschade advocaat Wieringerwerf zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wieringerwerf zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wieringerwerf

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Wieringerwerf in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Wieringerwerf heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wieringerwerf.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wieringerwerf.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wieringerwerf en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wieringerwerf

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wieringerwerf. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Wieringerwerf hebben tijdens dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wieringerwerf? Een geschikte gegadigde treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Wieringerwerf echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wieringerwerf in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wieringerwerf in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wieringerwerf

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wieringerwerf

Snel en passende raadsman gevonden

3 juli 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Rob Post

De raadsman was zeer bereikbaar

25 juni 2024

Prima bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Jeffrey van der Laan

Domweg vertrouwd

20 juni 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had vermoed.

- Marloes van de Velde

Vlot en juiste advocaat gevonden

10 juni 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Catharina Boer

Kennis van regelgeving

7 juni 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Cornelis Evers

Convenant opgemaakt

27 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was zo geregeld. Super!

- Michiel van der Horst

Domweg prima

23 mei 2024

Fantastische advocaat, zoals ik had gewenst.

- Erwin van de Veen

Door raad en daad bijgestaan

18 mei 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Goed bijgestaan

- Sebastiaan van de Berg

Eenvoudig goed

10 mei 2024

Helder en vlot. Dank!

- Robertus Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wieringerwerf

SEARLE advocatuur

Raadhuisplein 15
1693 EA Wervershoof
Nederland

0228 850 245
http://www.searle-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Brugman

Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum
Nederland

0229 507 903
http://www.brugmanletselschadeadvocaten.nl/

Mooijman & Mes Advocaten

Nieuwe Steen 46
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 210 018
http://www.mooijmanenmes.nl/