Advocaat Meijel

Wil jij een professionele advocaat in Meijel die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Meijel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Meijel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Meijel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Meijel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meijel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Roggel, Heibloem en Leveroij bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meijel

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Meijel? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Meijel is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Meijel. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Meijel die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meijel
 • Ontslag aanvechten in Meijel
 • Personen- en Familierecht advocaat Meijel
 • Arbeidsrecht advocaat Meijel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meijel
 • Strafrecht advocaat Meijel
 • Letselschade advocaat Meijel
 • Ondernemingsrecht advocaat Meijel
 • Civielrecht advocaat Meijel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meijel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meijel

Een advocatenkantoor in Meijel heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Meijel inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Meijel heb je natuurlijk een persoon die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Meijel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Meijel

Om de goede persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Meijel. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Meijel. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Meijel. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Meijel jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meijel

Een jurist in Meijel is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Meijel verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meijel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meijel.

Letselschade advocaat Meijel

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Meijel je helpen. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Meijel je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Meijel is dat hij de hele procesvoering voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Meijel vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meijel.

Letselschade advocaat Meijel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meijel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Meijel

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Meijel krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel enorm aangenaam voor bij juridische zaken.

Daarna is een kennismakingsgesprek gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meijel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meijel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meijel

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Meijel zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Meijel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Meijel is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Meijel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meijel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meijel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meijel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meijel

Echtscheiding goed begeleid

18 juni 2024

Complexe regeling top afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Pascal van Beek

Simpelweg goed

11 juni 2024

Fantastische advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Willem van de Brink

Moment voor actie

2 juni 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Super!

Begeleiding was eersteklas

- Lisette Vink

Eindelijk

31 mei 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Ramona Evers

Dreigend ontslag tegengegaan

24 mei 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Robertus Evers

Echte expert in rechtsgebied

14 mei 2024

Een echte specialist ontdekt. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Ingrid Scholten

Goed geregeld.

9 mei 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Annemarie van den Bosch

Vertrouwelijke raadsman getroffen

28 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Anita van Veen

De raadsman was zeer bereikbaar

26 april 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Bastiaan Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meijel

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/

Gitte Stevens Advocatuur

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 990
http://www.gs-advocatuur.nl/

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/