Advocaat Montfoort

Wil jij een betaalbare advocaat in Montfoort die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Montfoort verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Montfoort – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Montfoort gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Montfoort
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Montfoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Maarssen, Kamerik en Harmelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Montfoort

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Montfoort zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Montfoort een vervelende. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Montfoort een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Montfoort en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Bovendien huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Daarom is het uitzoeken van een handige advocaat in Montfoort een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je zoektocht naar een handige advocaat in Montfoort. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Montfoort
 • Ontslag aanvechten in Montfoort
 • Personen- en Familierecht advocaat Montfoort
 • Arbeidsrecht advocaat Montfoort
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Montfoort
 • Strafrecht advocaat Montfoort
 • Letselschade advocaat Montfoort
 • Ondernemingsrecht advocaat Montfoort
 • Civielrecht advocaat Montfoort
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Montfoort

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Montfoort

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Montfoort regelen een juiste optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal prima van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Montfoort kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Montfoort. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een aardig idee, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Montfoort bruikbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Montfoort

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Montfoort

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Montfoort die je verder kunnen assisteren, los van je vraagstuk. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Montfoort staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het goed om allerlei advocaten in Montfoort te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Montfoort je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker indien de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Montfoort, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Montfoort

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Montfoort. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Montfoort. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Montfoort een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Montfoort de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Montfoort?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Montfoort.

Letselschade advocaat Montfoort

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Montfoort wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Montfoort te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Montfoort om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Montfoort.

Letselschade advocaat Montfoort zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Montfoort zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Montfoort

Als je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Montfoort in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Montfoort heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Montfoort te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Montfoort.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Montfoort en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Montfoort

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Montfoort. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Montfoort hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Montfoort? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Montfoort echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Montfoort in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Montfoort in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Montfoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Montfoort

Geen nummer, humane afhandeling

23 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Sabine Huisman

Eind goed, al goed

18 april 2024

Na lang wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- David van Wijk

Kritisch begeleid van start tot einde proces

10 april 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Joris de Koning

Begeleiding was persoonlijk

5 april 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het geding. Erg tevreden met het proces.

- Erik Schipper

Gerechtigheid!

29 maart 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Anna Hendriks

We zijn persoonlijk begeleid

23 maart 2024

Juridische taal glashelder vertaald in het geding. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Monique Koning

We zijn persoonlijk begeleid

16 maart 2024

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Elisabeth van Veen

Inhoudelijk en bekwaam.

5 maart 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Jacoba Postma

Beste advocaat van Nederland

27 februari 2024

Klikte meteen vertrouwd en heb tezamen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- René Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Montfoort

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

Computerweg 8
3542 DR Utrecht
Nederland

030 231 0888
http://vangelderen.nl/

Cooman Advocatenkantoor

Ivor Novellostraat 3
3543 EE Utrecht
Nederland

030 666 2446
http://www.coomanadvocatenkantoor.nl/

Schravenmade Advocaten | Advocaat Utrecht

Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
Nederland

0346 554 703
http://www.schravenmade.nl/