Advocaat Nieuwegein

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Nieuwegein die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nieuwegein verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuwegein – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nieuwegein gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Nieuwegein
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwegein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hagestein, Everdingen en Zijderveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuwegein

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Nieuwegein? Het zoeken van de perfecte advocaat in Nieuwegein is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nieuwegein die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuwegein
 • Ontslag aanvechten in Nieuwegein
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuwegein
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuwegein
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuwegein
 • Strafrecht advocaat Nieuwegein
 • Letselschade advocaat Nieuwegein
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuwegein
 • Civielrecht advocaat Nieuwegein
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuwegein

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuwegein

Een advocatenkantoor in Nieuwegein heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nieuwegein helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nieuwegein heb je altijd nog een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Nieuwegein

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Nieuwegein

Om de passende personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nieuwegein. Advocaten in Nieuwegein zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Nieuwegein. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Nieuwegein voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuwegein

Een jurist in Nieuwegein mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nieuwegein verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuwegein?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuwegein.

Letselschade advocaat Nieuwegein

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Nieuwegein wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Nieuwegein te treffen. Je zoekt altijd wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nieuwegein die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuwegein.

Letselschade advocaat Nieuwegein zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuwegein zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nieuwegein

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een goed idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de buurt. Alleen zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Nieuwegein. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je ook verzekerd van deskundig advies op maat.

Vervolgens hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwegein.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwegein en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuwegein

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuwegein. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Nieuwegein hebben tijdens dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuwegein? Een goede kandidaat vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Nieuwegein echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuwegein in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuwegein in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuwegein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuwegein

Dreigend ontslag tegengegaan

22 juli 2024

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Klaas Brouwer

Juridische ondersteuning was prettig

15 juli 2024

Geholpen door een persoon die enorm met me meeleeft, heel fijn.

- Albert van den Heuvel

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

11 juli 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Antonius Meijer

Onverwacht een forse schade-uitkering toegekend gekregen. Het leed is hierdoor een stuk lager.

4 juli 2024

- Jeffrey van Doorn

Juridische begeleiding was aangenaam

29 juni 2024

Geholpen door een professional die geweldig met me meeleeft, heel prettig.

- Jolanda Vos

Proces tot een prima einde

16 juni 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Esther Scholten

Eind goed, al goed

15 juni 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Joris van de Berg

Eersterangs advocaat gevonden

3 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Diana Post

Inhoudelijk en bekwaam.

30 mei 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Thijs Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuwegein

Professionals Nieuwegein

Nevelgaarde 8
3436 ZZ Nieuwegein
Nederland

0800-12128
https://professionalsnieuwegein.nl/advocaat

Bikker Advocatuur

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

030 750 8967
http://bikker-advocatuur.nl/

Belastingadviseur De Vries Belastingadvies

Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
Nederland

030 700 9716
http://www.devriesbelastingadvies.nl/