Advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Nieuwerkerk aan den IJssel die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuwerkerk aan den IJssel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel gezocht?

Een advocaat uit Nieuwerkerk aan den IJssel vinden

Advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Waarom advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Als je een advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Regelmatig gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Hiernaast huur je een jurist dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel een serieuze taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je speurtocht naar een handige advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Ontslag aanvechten in Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Strafrecht advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Letselschade advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Civielrecht advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel regelen een geschikte keuze is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hier aan een problemen met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Nieuwerkerk aan den IJssel, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Nieuwerkerk aan den IJssel hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuwerkerk aan den IJssel

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt een jurist in Nieuwerkerk aan den IJssel wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Nieuwerkerk aan den IJssel een optie.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Nieuwerkerk aan den IJssel uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Letselschade advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel voor je te laten starten, echter dit kan ook voor narigheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuwerkerk aan den IJssel.

Letselschade advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwerkerk aan den IJssel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel? Een juiste gegadigde treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuwerkerk aan den IJssel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuwerkerk aan den IJssel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuwerkerk aan den IJssel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuwerkerk aan den IJssel

Kei in zijn vakgebied

22 maart 2024

Dankzij mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen verwonding.

- Jeffrey Kuipers

Inderdaad zoals vermoed

13 maart 2024

Prima aanbod gekregen.

- Ilse Blom

Gewoon fijn

8 maart 2024

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Martin Bos

Goedkoop is duurkoop

2 maart 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Maarten Maas

Exact zoals vermoed

21 februari 2024

Aanbieding was goed.

- Anouk Koster

Kennis van wetgeving

13 februari 2024

Zoals gehoopt, enorm professioneel.

- Christian Schouten

Exact zoals gehoopt

7 februari 2024

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Petrus Mulder

Eind goed, al goed

22 januari 2024

Na weken wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Cindy Evers

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk einde gebracht

21 januari 2024

Echt ontzorgd door mijn advocaat tijdens scheiding.

- Mirjam Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Advocatenkantoor Van Meer Juridische Zaken & Advocatuur

Kleefkruid 3
2914 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

06 10557581
http://www.vanmeerjza.nl/

Blom en Partners Advocaten

Kerklaan 7
2911 AA Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

0180 320 088
http://www.blomenpartners.nl/

Advocatenkantoor De Deugd

Dorpsstraat 30
2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

0180 390 733
http://www.deugdadvocaten.nl/