Advocaat Krimpen aan de Lek

Behoefte aan een top advocaat in Krimpen aan de Lek die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Krimpen aan de Lek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Krimpen aan de Lek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Krimpen aan de Lek gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Krimpen aan de Lek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Krimpen aan de Lek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ridderkerk, Kinderdijk en Alblasserdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Krimpen aan de Lek

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Krimpen aan de Lek zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Krimpen aan de Lek een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Krimpen aan de Lek zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Krimpen aan de Lek en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het zoeken van een juiste advocaat in Krimpen aan de Lek een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je fors in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Krimpen aan de Lek. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Krimpen aan de Lek
 • Ontslag aanvechten in Krimpen aan de Lek
 • Personen- en Familierecht advocaat Krimpen aan de Lek
 • Arbeidsrecht advocaat Krimpen aan de Lek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Krimpen aan de Lek
 • Strafrecht advocaat Krimpen aan de Lek
 • Letselschade advocaat Krimpen aan de Lek
 • Ondernemingsrecht advocaat Krimpen aan de Lek
 • Civielrecht advocaat Krimpen aan de Lek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Krimpen aan de Lek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Krimpen aan de Lek

Een plaatselijk advocatenkantoor in Krimpen aan de Lek kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Krimpen aan de Lek helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewild, maar zeker als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Krimpen aan de Lek heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Krimpen aan de Lek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Krimpen aan de Lek

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Krimpen aan de Lek te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Krimpen aan de Lek.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Krimpen aan de Lek te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Krimpen aan de Lek je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een gepast aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Krimpen aan de Lek, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Krimpen aan de Lek

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Krimpen aan de Lek. Je kunt een jurist in Krimpen aan de Lek wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Krimpen aan de Lek niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Krimpen aan de Lek mogelijk.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Krimpen aan de Lek verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Krimpen aan de Lek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Krimpen aan de Lek.

Letselschade advocaat Krimpen aan de Lek

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Krimpen aan de Lek voor je te laten starten, echter dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Krimpen aan de Lek te treffen. Je zoekt overigens wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Krimpen aan de Lek die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Krimpen aan de Lek.

Letselschade advocaat Krimpen aan de Lek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Krimpen aan de Lek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Krimpen aan de Lek

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Krimpen aan de Lek in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Krimpen aan de Lek terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daardoor is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Krimpen aan de Lek.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Krimpen aan de Lek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Krimpen aan de Lek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Krimpen aan de Lek

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Krimpen aan de Lek zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Krimpen aan de Lek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Krimpen aan de Lek is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Krimpen aan de Lek flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Krimpen aan de Lek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Krimpen aan de Lek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Krimpen aan de Lek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Krimpen aan de Lek

Echtscheiding goed begeleid

1 mei 2024

Complexe schikking kritisch afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Maria Wolters

Goed afgehandeld.

21 april 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Caroline Post

Goed afgehandeld.

15 april 2024

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Femke de Bruijn

Royale schadevergoeding gekregen

8 april 2024

- Nicole Kramer

Rechtzaak gewonnen!

2 april 2024

Dankzij mijn voortreffelijke jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Hendrika Jonker

We zijn persoonlijk begeleid

25 maart 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Marloes de Jonge

Beste advocaat van het land

18 maart 2024

Klikte direct goed en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Jeroen Hoekstra

Snel en passende advocaat gevonden

15 maart 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Gerardus Schouten

Betrouwbare partner

5 maart 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Barbara Smit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Krimpen aan de Lek

Hendrik Ido Ambacht-de Schoof

De Schoof
3341 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 681 3387
http://www.de-schoof.nl/

Beers Advocatenkantoor

Veersedijk 59
3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 682 3626
https://www.beersadvocatenkantoor.nl/

Van der Burg Advocaat & Mediator

Gieterijstraat 125
2984 AB Ridderkerk
Nederland

0180 499 445
https://www.vanderburgadvocaat.nl/