Advocaat Nijmegen

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Nijmegen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Nijmegen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nijmegen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nijmegen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Nijmegen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijmegen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ressen, Haalderen en Oosterhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nijmegen

Als je een advocaat in Nijmegen zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Meestal gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Nijmegen als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Nijmegen vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Nijmegen is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Tevens is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Nijmegen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je fors in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Nijmegen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nijmegen
 • Ontslag aanvechten in Nijmegen
 • Personen- en Familierecht advocaat Nijmegen
 • Arbeidsrecht advocaat Nijmegen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nijmegen
 • Strafrecht advocaat Nijmegen
 • Letselschade advocaat Nijmegen
 • Ondernemingsrecht advocaat Nijmegen
 • Civielrecht advocaat Nijmegen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nijmegen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nijmegen

Een advocatenkantoor in Nijmegen heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nijmegen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Nijmegen is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Nijmegen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Nijmegen

Om de passende personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nijmegen. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Nijmegen. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Nijmegen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Nijmegen hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nijmegen

Een jurist in Nijmegen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nijmegen uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nijmegen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nijmegen.

Letselschade advocaat Nijmegen

Een letselschade advocaat in Nijmegen kan je bijstaan om een treffende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Nijmegen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Nijmegen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Nijmegen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nijmegen.

Letselschade advocaat Nijmegen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nijmegen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nijmegen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een aardig plan om offertes op te vragen bij de verscheidene bureaus in de regio. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Nijmegen krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Nijmegen die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is immers wel zeer aangenaam voor bij juridische zaken.

Aansluitend is een consultgesprek over het algemeen de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nijmegen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nijmegen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nijmegen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nijmegen. Scheiden is uiteraard altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Nijmegen wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nijmegen? Een goede gegadigde vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Nijmegen echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nijmegen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nijmegen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nijmegen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nijmegen

Daadwerkelijk een deskundige

25 juni 2024

Dankzij mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een grote schadeloosstelling gekregen voor opgelopen verwonding.

- Bas Groen

Goed begeleid van start tot beëindiging proces

22 juni 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Gerardus Willems

Inhoudelijk en vakkundig.

11 juni 2024

De offertes snel na aanvraag binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Hendrik Mol

Scheiding ging fatsoenlijk

3 juni 2024

Echt ontzorgd door mijn raadsman bij echtscheiding.

- Peter Bos

Deskundig en vakkundig.

26 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Nathalie van den Broek

Gerechtigheid!

25 mei 2024

Door mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Paul Hoekstra

Proces tot een goed einde

15 mei 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Wouter Smeets

Goed afgehandeld.

9 mei 2024

Helder en vlot. Dank!

- Claudia Prins

Allerbeste advocaat van het land

4 mei 2024

Klikte direct aardig en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Marianne van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nijmegen

Professionals Nijmegen

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
Nederland

0800-12128
https://professionalsnijmegen.nl/advocaat

Belastingadviseur Nijmegen | KLX Fiscaal

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
Nederland

024 820 0958
http://www.klxfiscaal.nl/

B & S Advocaten

Griftdijk Zuid 133
6663 BE Nijmegen
Nederland

024 322 0025
http://www.bens-advocaten.nl/