Advocaat Oosterhout

Wil jij een betaalbare advocaat uit Oosterhout die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oosterhout verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oosterhout – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Oosterhout gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oosterhout
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Huissen, Haalderen en Ressen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oosterhout

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Oosterhout? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Oosterhout te vinden voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds plezierig is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Oosterhout. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oosterhout die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oosterhout
 • Ontslag aanvechten in Oosterhout
 • Personen- en Familierecht advocaat Oosterhout
 • Arbeidsrecht advocaat Oosterhout
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oosterhout
 • Strafrecht advocaat Oosterhout
 • Letselschade advocaat Oosterhout
 • Ondernemingsrecht advocaat Oosterhout
 • Civielrecht advocaat Oosterhout
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oosterhout

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oosterhout

Een plaatselijk advocatenkantoor in Oosterhout kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Oosterhout inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewild, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oosterhout heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Oosterhout

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oosterhout

Om de geschikte personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oosterhout. Advocaten in Oosterhout zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Als je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer flink van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Oosterhout. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Oosterhout jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oosterhout

Een jurist in Oosterhout is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oosterhout verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet uitvoeren. Het is derhalve raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oosterhout?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oosterhout.

Letselschade advocaat Oosterhout

Een letselschade advocaat in Oosterhout kan je helpen om een redelijke vergoeding te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in Oosterhout assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Oosterhout is dat hij de gehele procedure voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Oosterhout vindt je vrijblijvend, gunstig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oosterhout.

Letselschade advocaat Oosterhout zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oosterhout zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oosterhout

Als je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Oosterhout in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Oosterhout heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oosterhout.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oosterhout.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oosterhout en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oosterhout

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oosterhout zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Oosterhout te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oosterhout is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Oosterhout behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oosterhout in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oosterhout in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oosterhout

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oosterhout

Allerbeste jurist van Nederland

12 november 2023

Klikte onmiddellijk vertrouwd en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Eric van Loon

Prima advocaat gevonden

31 oktober 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Top

- Marianne Bosch

Prima geregeld.

27 oktober 2023

Duidelijk en snel. Dank!

- Alexander Blom

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

13 oktober 2023

Een echte prof gevonden. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Adriaan Vink

Convenant geregeld

2 oktober 2023

Convenant was snel geregeld. Super!

- Frank Hoekstra

Immer bereikbaar voor aanvragen

1 oktober 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- Tim Vos

Exact zoals vermoed

18 september 2023

Perfect aanbod gekregen.

- Sabine Peeters

Aanrader!

11 september 2023

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Diana van Veen

Door raad en daad geholpen

9 september 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!
Bedankt

- Antonius Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oosterhout

Professionals Oosterhout

Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout
Nederland

0800-12128
https://professionalsoosterhout.nl/advocaat

André van Oosten, Advocaat

Platinaweg 20
6662 PP Elst
Nederland

0481 375 480
http://www.advocaatelst.nl/

Litjens & Wools Advocaten

Nieuwe Aamsestraat 88
6662 NK Elst
Nederland

0481 365 252
http://www.litjenswools.nl/