Advocaat Oldenzaal

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Oldenzaal?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oldenzaal verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oldenzaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oldenzaal gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oldenzaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldenzaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Reutum, Agelo en Ootmarsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldenzaal

Indien je een advocaat in Oldenzaal zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Oldenzaal een nare. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Oldenzaal een project die van belang is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Oldenzaal is immers de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Ook is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het zoeken van een goede advocaat in Oldenzaal een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een goede advocaat in Oldenzaal. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldenzaal
 • Ontslag aanvechten in Oldenzaal
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldenzaal
 • Arbeidsrecht advocaat Oldenzaal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldenzaal
 • Strafrecht advocaat Oldenzaal
 • Letselschade advocaat Oldenzaal
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldenzaal
 • Civielrecht advocaat Oldenzaal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldenzaal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldenzaal

Een regionaal advocatenkantoor in Oldenzaal kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oldenzaal helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewild, maar vooral wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Oldenzaal is dat je altijd een mens in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Oldenzaal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oldenzaal

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Oldenzaal die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je kwestie. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Oldenzaal staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het goed om verschillende advocaten in Oldenzaal te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Oldenzaal je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een fatsoenlijk aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Oldenzaal, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldenzaal

Een jurist in Oldenzaal mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Oldenzaal niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oldenzaal uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Het is zodoende raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldenzaal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldenzaal.

Letselschade advocaat Oldenzaal

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oldenzaal voor je te laten beginnen, maar dat kan wel eens voor narigheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Oldenzaal te treffen. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Oldenzaal om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldenzaal.

Letselschade advocaat Oldenzaal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldenzaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oldenzaal

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Oldenzaal in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Oldenzaal heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oldenzaal te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldenzaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldenzaal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldenzaal

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldenzaal. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Oldenzaal hebben tijdens dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldenzaal? Een goede kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Oldenzaal echt heel simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldenzaal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldenzaal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldenzaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldenzaal

Eersterangs advocaat gevonden

25 juni 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Marije de Boer

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

16 juni 2024

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Karin Hoekstra

Meest kundige raadsman van het land

13 juni 2024

Klikte direct goed en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Natasja van Dongen

Eindelijk

7 juni 2024

Na lang afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Arjan van de Pol

Dreigend ontslag voorkomen

28 mei 2024

Door mijn jurist de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Jolanda Veenstra

Heb door mijn advocaat een buitengewoon eerlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daardoor veel lager.

22 mei 2024

- Johanna Bos

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

15 mei 2024

Zeer degelijk en correct advies ontvangen via de raadsman.

- Anita Scholten

Vertrouwelijke advocaat getroffen

5 mei 2024

Zeer deugdelijk en gepast advies gekregen door de raadsman.

- Jasper van Vliet

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

29 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Hanneke Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldenzaal

Geerdink Advocaten

Stationsplein 1
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 521 515
http://www.geerdinkadvocaten.nl/

Onland Advocaten

Steenstraat 14
7571 BK Oldenzaal
Nederland

0541 570 075
http://www.onlandadvocaten.nl/

Kanzlei Christian Mader, Gronau (Rechtsanwalt & Notar)

Enscheder Str. 125-127
48599 Gronau (Westfalen)
Duitsland

+49 2562 1889960
http://www.kanzlei-mader-gronau.de/