Advocaat Oss

Wil jij een top advocaat uit Oss die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oss verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oss – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oss gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Oss
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oss, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Loosbroek, Lithoijen en Lith bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oss

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Oss zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Oss een nare. Desondanks wil je een passende advocaat in Oss vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Oss en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Dus is het kiezen van een juiste advocaat in Oss een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Oss je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oss
 • Ontslag aanvechten in Oss
 • Personen- en Familierecht advocaat Oss
 • Arbeidsrecht advocaat Oss
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oss
 • Strafrecht advocaat Oss
 • Letselschade advocaat Oss
 • Ondernemingsrecht advocaat Oss
 • Civielrecht advocaat Oss
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oss

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oss

Een regionaal advocatenkantoor in Oss kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oss helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oss heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Oss

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oss

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Oss, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Oss. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet alleen met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Oss. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Oss jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oss

Een jurist in Oss mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Oss niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Oss, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oss?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oss.

Letselschade advocaat Oss

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oss je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Oss assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Oss is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een snel herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Oss vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oss.

Letselschade advocaat Oss zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oss zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oss

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is uiteraard een verstandig plan om offertes op te vragen bij de verscheidene bedrijven in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Oss. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Oss die jij dan echt zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Naderhand hoef je puur nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oss.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oss en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oss

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oss zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Oss te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oss is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Oss veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oss in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oss in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oss

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oss

Inhoudelijk en professioneel.

21 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Patrick de Groot

Eersterangs advocaat gevonden

18 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Prima

- Anna Janssen

Gewoon perfect

8 mei 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gewenst.

- Hendrik van de Pol

Gewoon goed

4 mei 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- Ruben van Leeuwen

Convenant geregeld

23 april 2024

Echtscheidingsconvenant was snel verzorgd. Formidabel!

- Patrick Bosch

Goedkoop is duurkoop

16 april 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Petra van den Bosch

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

13 april 2024

De afhandeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Anouk Gerritsen

Top advocaat gevonden

31 maart 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Prima

- Irene Willems

Beste raadsman van Nederland

28 maart 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Mark Schouten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oss

Professionals Oss

Molenstraat 51
5341 GB Oss
Nederland

0800-12128
https://professionalsoss.nl/advocaat

FS advocatuur

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 212
https://www.fsadvocatuur.nl/

Cirkel Advocaten

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 210
https://www.cirkel-advocaten.nl/