Advocaat Oijen

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Oijen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oijen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oijen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Oijen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Oijen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lithoijen, Lith en Teeffelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oijen

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Oijen? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Oijen te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Oijen. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Oijen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oijen
 • Ontslag aanvechten in Oijen
 • Personen- en Familierecht advocaat Oijen
 • Arbeidsrecht advocaat Oijen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oijen
 • Strafrecht advocaat Oijen
 • Letselschade advocaat Oijen
 • Ondernemingsrecht advocaat Oijen
 • Civielrecht advocaat Oijen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oijen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oijen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Oijen kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oijen helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is meestal verlangd, maar voornamelijk wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Oijen is dat je altijd een individu in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Oijen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oijen

Om de passende persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oijen. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oijen. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Wanneer je een onenigheid allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Oijen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Oijen voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oijen

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Oijen. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Oijen. Er zijn namelijk meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Oijen mogelijk.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oijen verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oijen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oijen.

Letselschade advocaat Oijen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Oijen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Oijen te traceren. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Oijen om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oijen.

Letselschade advocaat Oijen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oijen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oijen

Wanneer je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oijen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oijen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oijen.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oijen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oijen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oijen

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oijen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Oijen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oijen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Oijen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oijen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oijen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oijen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oijen

Aanrader!

24 juni 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed geregeld.

- Ellen Brouwer

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

22 juni 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Sharon Meijer

Vakkundig en ervaren

15 juni 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Martinus Vermeulen

Snel een vakkundige prof

3 juni 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Robertus Bosman

Een professional die weet waar hij het over heeft

31 mei 2024

Vlug de juiste man gevonden. Bedankt!

- Robertus Kuijpers

Zoals verwacht

19 mei 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Jacqueline van de Wal

Afhandeling was prima

12 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Jacqueline Martens

Immer bereikbaar voor aanvragen

7 mei 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Patrick Peters

Vertrouwelijke advocaat getroffen

1 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Koen de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oijen

FS advocatuur

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 212
https://www.fsadvocatuur.nl/

Van Zandvoort Legal | MKB advocaten en bedrijfsjuristen

Bram van Den Berghstraat 22
5348 JT Oss
Nederland

0412 649 109
http://www.zandvoort-legal.nl/

Cirkel Advocaten

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 210
https://www.cirkel-advocaten.nl/