Advocaat Purmerend

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Purmerend die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Purmerend verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Purmerend – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Purmerend gezocht?

Een advocaat in Purmerend vinden

Advocaat Purmerend
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Purmerend, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hobrede, Purmer en Kwadijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Purmerend

Zoek je een professionele en passende advocaat in Purmerend? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Purmerend te vinden voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Purmerend. Met deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Purmerend die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Purmerend
 • Ontslag aanvechten in Purmerend
 • Personen- en Familierecht advocaat Purmerend
 • Arbeidsrecht advocaat Purmerend
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Purmerend
 • Strafrecht advocaat Purmerend
 • Letselschade advocaat Purmerend
 • Ondernemingsrecht advocaat Purmerend
 • Civielrecht advocaat Purmerend
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Purmerend

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Purmerend

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Purmerend een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een goede oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Purmerend kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Purmerend. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Purmerend is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Purmerend

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Purmerend

Om de goede personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Purmerend. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Purmerend. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Indien je een onenigheid allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Purmerend. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Purmerend hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Purmerend

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Purmerend. Je kunt een jurist in Purmerend immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Purmerend kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Purmerend uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Purmerend?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Purmerend.

Letselschade advocaat Purmerend

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Purmerend wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Purmerend te treffen. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Purmerend die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Purmerend.

Letselschade advocaat Purmerend zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Purmerend zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Purmerend

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een fijn plan om offertes op te vragen bij de diverse bedrijven in de streek. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Purmerend. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Purmerend die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Professionaliteit is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische affaires.

Hierna is een consult doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Purmerend.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Purmerend en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Purmerend

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Purmerend zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Purmerend te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Purmerend is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Purmerend aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Purmerend in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Purmerend in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Purmerend

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Purmerend

Ineens een royale vergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

25 juli 2024

- Caroline van Beek

Echtscheiding ging fijn

19 juli 2024

Dankzij mijn advocaat geen moeilijkheden gehad tijdens de scheiding van mijn partner.

- Monique de Bruijn

We zijn persoonlijk bijgestaan

10 juli 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Erg content met het proces.

- Angela van Doorn

Goedkoop is duurkoop

3 juli 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Sabrina Evers

Goed begeleid van begin tot beëindiging traject

25 juni 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Ronald Scholten

Zoals bedacht

19 juni 2024

Goed aanbod gekregen.

- Judith Gerritsen

Eenvoudig uitstekend

12 juni 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Mirjam Kok

Goedkoop is duurkoop

6 juni 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Guido Schipper

Kei in zijn vakgebied

30 mei 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de kostenvergoeding was substantieel, dankzij mijn jurist!

- Eveline van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Purmerend

Professionals Purmerend

Wielingenstraat 6
1441 ZR Purmerend
Nederland

0800-12128
https://professionalspurmerend.nl/advocaat

Yvonne Welter Advocaten B.V.

Gildeplein 17
1445 GP Purmerend
Nederland

0299 671 757
http://www.wyadvocaten.nl/

Abma Schreurs Lawyers Notaries

Waterlandlaan 52
1441 MP Purmerend
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/