Advocaat Purmer

Wil jij een top advocaat in Purmer die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Purmer verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Purmer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Purmer gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Purmer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Purmer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Watergang, Purmerend en Ilpendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Purmer

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Purmer? Het zoeken van de perfecte advocaat in Purmer is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Door deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Purmer die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Purmer
 • Ontslag aanvechten in Purmer
 • Personen- en Familierecht advocaat Purmer
 • Arbeidsrecht advocaat Purmer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Purmer
 • Strafrecht advocaat Purmer
 • Letselschade advocaat Purmer
 • Ondernemingsrecht advocaat Purmer
 • Civielrecht advocaat Purmer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Purmer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Purmer

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Purmer een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een professional die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hier aan een problemen met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Purmer kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Purmer. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook altijd een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Purmer is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Purmer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Purmer

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Purmer die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je vraagstuk. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Purmer.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Purmer te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Purmer je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Purmer, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Purmer

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Purmer. Je kunt een jurist in Purmer wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Purmer niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Purmer kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Purmer verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Purmer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Purmer.

Letselschade advocaat Purmer

Een letselschade advocaat in Purmer kan je helpen om een treffende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Purmer je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Purmer is dat hij de gehele procedure voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Purmer vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Purmer.

Letselschade advocaat Purmer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Purmer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Purmer

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Purmer in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Purmer heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Purmer.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Purmer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Purmer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Purmer

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Purmer zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Purmer te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Purmer is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Purmer allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Purmer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Purmer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Purmer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Purmer

Snel een vakkundige prof

31 mei 2024

Na de offertes snel de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Remco van de Brink

Geding tot een goed einde

19 mei 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Tim van de Brink

Fijne juridische ondersteuning

15 mei 2024

Geholpen door een professional die enorm met me meeleeft, heel fijn.

- Maaike de Vos

Heb door mijn raadsman een uiterst fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor een stuk lager.

10 mei 2024

- Wendy Post

Echtscheiding goed begeleid

1 mei 2024

Ingewikkelde schikking goed afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Catharina Bakker

Eind goed, al goed

27 april 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Antonius van Dongen

Goed geregeld.

15 april 2024

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Eric Kuipers

Aanrader!

12 april 2024

Helder advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Arie de Jong

Zoals verwacht

31 maart 2024

Aanbod was eerlijk.

- Anna Schipper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Purmer

Yvonne Welter Advocaten B.V.

Gildeplein 17
1445 GP Purmerend
Nederland

0299 671 757
http://www.wyadvocaten.nl/

Abma Schreurs Lawyers Notaries

Waterlandlaan 52
1441 MP Purmerend
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/

Amica Advocatuur

Aambeeldstraat 2BB
1135 GC Edam
Nederland

0299 315 454
https://www.amica-advocatuur.nl/