Advocaat Raalte

Wil jij een professionele advocaat uit Raalte die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Raalte verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Raalte – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Raalte gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Raalte
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Raalte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lemelerveld, Lierderholthuis en Dalmsholte bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Raalte

Indien je een advocaat in Raalte zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Veelal gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Raalte als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een passende advocaat in Raalte zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Raalte en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Bovendien huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Raalte een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Raalte je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Raalte
 • Ontslag aanvechten in Raalte
 • Personen- en Familierecht advocaat Raalte
 • Arbeidsrecht advocaat Raalte
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Raalte
 • Strafrecht advocaat Raalte
 • Letselschade advocaat Raalte
 • Ondernemingsrecht advocaat Raalte
 • Civielrecht advocaat Raalte
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Raalte

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Raalte

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Raalte een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Raalte kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Raalte. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch begeleiding wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Raalte is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Raalte

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Raalte

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Raalte die je verder kunnen bijstaan, los van je moeilijkheid. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Raalte staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Raalte te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de prijzen van advocaten. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Raalte je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Raalte, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Raalte

Een jurist in Raalte is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Raalte, kijk dan allereerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Raalte?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Raalte.

Letselschade advocaat Raalte

Een letselschade advocaat in Raalte kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Raalte assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Raalte is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Raalte vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Raalte.

Letselschade advocaat Raalte zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Raalte zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Raalte

Heb je een dispuut met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Raalte krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Raalte die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van bekwaam advies op maat.

Vervolgens hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Raalte.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Raalte en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Raalte

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Raalte. Scheiden is uiteraard altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Raalte wel van pas komen bij dit proces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Raalte? Een juiste gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Raalte echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Raalte in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Raalte in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Raalte

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Raalte

Inderdaad zoals gehoopt

17 juni 2024

Aanbieding was passend.

- Jasper Vink

Betrouwbare partner

10 juni 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Prettig!

- Gerardus Smeets

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

6 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Steven de Jong

Geding tot een goed einde

27 mei 2024

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Nicole Jacobs

Eindelijk

21 mei 2024

Na weken wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Linda Kuijpers

Geding tot een prima einde

13 mei 2024

Vakkundige steun gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt!!

- Patrick Kuipers

Aanrader!

6 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Klaas Hofman

Inhoudelijk en professioneel.

30 april 2024

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Natascha Schipper

Erg vakkundig

23 april 2024

Een werkelijke pro getroffen. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Vanessa de Bruin

Uitgelichte advocatenkantoren uit Raalte

Van den Bosch Mediation

Timmermeesterslaan 71
8014 EK Zwolle
Nederland

038 460 7067
http://www.vandenboschmediation.nl/

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/

Dommerholt Advocaten – Zwolle

Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Nederland

038 427 2020
http://www.dommerholt.nl/