Advocaat Lemelerveld

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Lemelerveld die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lemelerveld verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lemelerveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Lemelerveld gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lemelerveld
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemelerveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Giethmen, Lemele en Dalmsholte bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lemelerveld

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Lemelerveld? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Lemelerveld is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Lemelerveld te vinden in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Lemelerveld. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lemelerveld die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lemelerveld
 • Ontslag aanvechten in Lemelerveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Lemelerveld
 • Arbeidsrecht advocaat Lemelerveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lemelerveld
 • Strafrecht advocaat Lemelerveld
 • Letselschade advocaat Lemelerveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Lemelerveld
 • Civielrecht advocaat Lemelerveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lemelerveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lemelerveld

Een advocatenkantoor in Lemelerveld heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Lemelerveld helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewild, maar vooral indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Lemelerveld is dat je doorgaans iemand in de buurt hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Lemelerveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lemelerveld

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Lemelerveld te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Lemelerveld staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Lemelerveld te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk vooral bij welke advocaten in Lemelerveld je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker als de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Lemelerveld, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lemelerveld

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Lemelerveld. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Lemelerveld. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Lemelerveld niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Lemelerveld kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lemelerveld de procedure echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lemelerveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lemelerveld.

Letselschade advocaat Lemelerveld

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Lemelerveld voor je te laten beginnen, echter dit kan ook voor problemen zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Lemelerveld te traceren. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Lemelerveld die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lemelerveld.

Letselschade advocaat Lemelerveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lemelerveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lemelerveld

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is natuurlijk een goed idee om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de regio. Alleen zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Lemelerveld. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Lemelerveld die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel zeer aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend is een consultgesprek over het algemeen de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lemelerveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lemelerveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lemelerveld

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lemelerveld zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Lemelerveld te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lemelerveld is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Lemelerveld allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lemelerveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lemelerveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lemelerveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lemelerveld

Jurist met kennis

12 mei 2023

Onmiskenbaar kundige jurist getroffen. Dat hielp gigantisch.

- Guido van de Velden

Echte autoriteit in rechtsgebied

6 mei 2023

Mijn advocaat had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Pascal van der Linden

Eenvoudig goed

28 april 2023

Helder en vlot. Dank!

- Peter Timmermans

Snel een passende raadsman geregeld.

23 april 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Monique Vermeulen

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

12 april 2023

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Vincent de Lange

Zeer vakkundig

5 april 2023

Een echte specialist gevonden. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Linda van Loon

Geen nummer, humane afhandeling

2 april 2023

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Ramona van der Horst

Jurist met verstand

26 maart 2023

Voelbaar kundige advocaat getroffen. Dat hielp enorm.

- Angela Blom

Flinke schadevergoeding gekregen

18 maart 2023

- Jeffrey Mol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lemelerveld

Sleeswijk Visser Advocaten

Smidsweg 31A
7441 EJ Nijverdal
Nederland

0548 631 300
http://www.sleeswijkvisser.nl/

Kiers Advocaten & Mediators

Pikeursbaan 4
7411 GV Deventer
Nederland

0570 612 535
http://www.kiersadvocaten.nl/advocaten

SchoeBroek advocaten & mediators

Pikeursbaan 14
7411 GV Deventer
Nederland

0570 633 399
http://www.schoebroek.nl/